Рано е има уште две недели до роденден Како стасувам со деталите објавувам слободно крадете. Јас би рекла тешко неа со мајка како мене ќе ја пукнам
Толку како што пишала @duffi, од 5000 нагоре, конкретно истиве за големи букви ONE ми побараа 6000 само за изнајмување. Искрено може да се направи и за поефтино.
@Milaаа991 фала мила @FreeMind утре ќе најдам време да ставам Многу работа ми е огромни се сликите, па треба да ги сечам.
Замачканиот дел беше името на малата. @FreeMind ме искара и одма ставам Малата нема абер за спање, па да искористам.
Фантастично ти го направиле бејби многу убаво ептен ме бендиса, браво! Тортата може некако подобро да ја видам? Ако има име прати ми ја во пп да видам како изгледа куглата. Оние кукулите сиви многу убав шмек даваат од страна. И балоните во две бои одлично склопено. Се е убаво,многу убаво.
@BabyT* Прекрасно. Многу убаво склопено. Ме бендиса ептен. Ем многу работи, ем ништо пренатрупано. Многу елегантно. Среќен нека е роденденот на малата убавица. Да и се множат годинките.