Многу ми се допаѓа што си темелна, не пропушташ ни еден детаљ. Браво мајка. Јас ја демнам темава уште од сега прибирам идеи. Порачав од Алиекспрес балони и други ситнурии, да не барам тогаш во последен момент, ако во мај дури е роденденот Пофалби и за @BabyT*, многу е убаво. А и за другите мајки, секој труд е за пофалба. Нека се среќни родендените
Дајте предлог за слатка маса за син ми? Имаме време до мај, ама сакам да си порачам по нешто од али и освен за jungle мотив др не ми текнува..
Најми ме Фала ти. Бос бејби дефитивно би ја избрала јас. За женско ептен скудно со елементи беше и само розе затоа не ја одбрав темата,
Фри, ако добро се сеќавам роденденот ви беше негде ептен на крај на месецов...Овие балониве веќе ти се надувани и закачени? Работев еден период со балони и само сакав да ти посочам дека многу рано сте ги закачиле, искрено се надевам дека ќе издржат зашто знам дека ептен детално и макотрпно си спремала. Балоните од латекс после една недела попуштаат бидејќи е природен материјал што се разградува, нема да бидат веќе ниту сјајни туку мат, плус може и да почнат да мирисаат. Набави некој резервен ако има потреба некој од нив да биде заменет еден ден пред роденденот. И јас те следам да видам како ќе изгледа се одеднаш
Од многу силни бои не се гледа темата. Иначе ако ка разгледаш сликата имаш корпи за леб, корпи за велигден што се продаваат зелени жолти, папир кеси, куфер за пикник и дрвени подлоги. Не е тешка ако почнеш со време ќе ја средиш.
Ги откачив на лента се, само да пробам светлина. Само низот на лентата ми е оставен останатите ќе ги лепам со лепак за балони балон со балон да дојде побујно. Следен петок и е роденден конечно се приближи денот Д Земав сијалички за балони внатре и после ми текна дека претходно се закачени и ќе прегорат сијалиците. Па ги лепев на ѕид како ѕвезди 100 комада. Рамења ми паднаа. Видео ќе направам најдобро би се видело се наеднаш зошто голема композиција е за слики. Од надвор до детали внатре. Кугли закачив на ѕид со бормашина таванскиот ни еба мајката. За три дупки се убивме од бушење. Али изгледа вау. Ќе ми простите за тортура на темава али ептен се радувам бидејќи деталите ја прават големата слика.
Буквално се можеш сама да средиш од сликава, ништо посебно нема за изработка. Посети го Џамбо сите здели и садчиња ќе ги најдеш и послужаничиња, за листовите види во цвеќарата на Битпазар, нарачај корпите за мафини од Али, исто и стапчињата и тоа е тоа. Не мораш ни буквално се да има како на масава, на Али имаш интересни кесички со сликички за бомбончиња, лижавчиња, кутиичи со животни, па ќе комбинираш. За темава имаш и куп шарени, разни видови на балони на Али, уствари ги имаш и гранките.
Магично Пи-ем ти декорираше? Многу познато ми е, нешто слично имав за крштенката на малиот. За роденденот веќе е пазарена и кај мене Среќен роденден на малата