Ништо Доволно е организација и плаќање на роденденот, торта, декорации. Тоа е подарок од нас. А другите му носат материјални работи, пари.. Обичноме прашуваат што му треба па ништо не останува мама што да му купи Не разбира бебе е, кога ќе порасне голем тинејџер ќе му давам пари вака ми е глупо како јас да си ги ставам од еден во друг џеб парите
Пораснало и ова форумско девојче Најсреќна Многу е убаво стокмено се, браво мајче! Дијамант што ќе му остане и играчка што "сам" ја избра, едно кутре
Фала генерацио Фала Фала хахаха вовчето е со букви позајмени од на бато и братучедите возовите. Купени од Париз. Баш се погодија имињата. Затоа мм вели мора да одиме пак со бебе по воз Снашка твоја ѕверка. Точи нерви со двајцата турбо како ќе се снаоѓаш Ќе ме бараш сваќе за помош Фалааа
Исто Само нашиве отпосле отишле кај старите дома и оставиле подарок. Некој брод пиратски ли што знам каков беше соодветен за деца поголеми од 5г со многу ситни делчиња... Сега за второво со оглед на ситуацијава нема ни да каниме. Туку не и помогнавме на @meggle @meggle зависи од буџетот. Ако сакаш пиши колку планираш па ќе ти дадеме идеи. Инаку ако уште не е проодено детето можеш проодувалка, има разни модели, цени. Можеш комбинирано проодувалка со количка. Во storybox има убави играчки. Во енцименци имаше шаторче ептен погодено за помали дечиња, на моите им е омилен, имаше воз проодувалка 4 во 1,... имам уште идеи ама кажи прво дали е машко