така е. Јас од ќејф си правам и гајле ми е кој што мисли и балони многу мора да има Јас само следам до кај ми се пратките лупнав 120 УСД како ти е јќејф така нема правила
Jas ne ja sakam , ama sekogas ja pravam. Za slikanje poubavi se slikite so nea. Z 1viot bdej lupnav pari,potoa so maz mi sami sho ubava si ja napravivme
И мене некако ми е премногу таа слатка маса ама па убаво изгледа Сестра ми за двете деца за секој роденден прави преубави декорации и колачи ама она ужива во тоа, и ја бива ептен за колачи и такви работи и сите се чудат како успева Си купи специјални машини за лепење, за полнењње со све е опремена
Другар мој фотографира родендени и крштевки и слични работи, и да бидам искрена сликите што се со слатки маси се далеку поубави иако кошта повеќе далеку е поинтересно, нормално и секој до кај му е можноста. Да не ми напраат бан ако сака некој ќе му пуштам линк да ги ѕирне фотките
Јас две години така правам За роденденот на големата ќерка (за малата 12 дена претходно во парк правевме) се погоди лошо време па морав брзински да ја договорам игротеката што ни е во населба. Се утепа од плачење зошто не сме правеле надвор, во план беа лежалки за на дрво и шаторче за во шума.