Ни јас не сакам и ни немавме слатка маса. Кога се стават на масата и сликите ми се пренатрупани и ништо не се познава од позади кој стои. Имавме ехтра декорација околу а пред балоните стаклена проѕирна маса наполнета со балони и на која што стоеше тортата и ние околу неа. Мој совет сликајте си се сите пред да дојдат гостите. Си направивме фотосесија на раат без да имаме 20 деца околу нас и помеѓу нас додека се дуваат свеќичките.
Моцарт преубави торти и на вкус и многу убаво украсуваат. За декорација не знам, не сум од Ск ама имам порачувано двапати од моцарт
julijana е пребукирана на лето.Јас лани на први август и пишав за торта за 25 септември,ми рече дека нема ниеден слободен термин до тогаш.
Ти супер цена си добила, мене 13.000ден ми побараа за торта од 70парчиња мислам беше или 80 везе немам
Wow! Кога се роди бебе свекрвата од таму порача и било 7000 за торта на два спрата 80 парчиња и колачиња 10-15тина оние од путер украсени. Мене мн ми се допадна вкусот бел фил и малина. потоа зс помала ми зедоа 3000 ама дтварно помала
Ова на Емка 13к е премногу. Сакам убава на око и вкус. Овие Делиција ми се многу маргаринести. Се мислам ла крем да ги пробам деновиве. Доста ги фалат, па да видам дали ќе зашпарам нешто
Од Ла Крем и Делиција би ја одбрала втората опција. Евентуално од Њу Јорк можеш да ги пробаш. Од Ла Крем многу благи ми се според мене за разлика од другиве.
Делиција мене ми е едно големо не. Не би зела од таму, освен да сум во зорт. Романса ми е сигурен избор секогаш. Сакав промена. Ќе земам нешто за дома од ла крем за пробаџ