Јас сум задоволна. И на 3 родендени каде што бев и за свекор ми за пензија се направија како што треба и декорацијата им беше супер(не беа карикатури како што има некои што прават). За вкус Грчка нема утка има доста фил и таа ми е број1 од кај нив. Имаш и мали торти чисто за вкус да пробаш. И не ми имаат вкус на маргарин како што викаат некои.
Детска немам порачувано, свадбената беше од таму и беше превкусна. Имам пробано детска кај други што порачале исто превкусни. И мојот избор за роденден е Делиција
Delicija ovosnata mi e preprepreubava, tri cetiri rodendeni po red taa ja naracuvam za mene haha, sarlota imaat vkusni torti ama dekoracija ne bas dobra…
Јас секогаш од Шарлота порачувам, на мене и на моите ептен им се допаѓаат нивните торти посебно Ројал што им е и декорациите секогаш се како што ќе им порачам, а и одлични цени имаат.
Da da pogresno se izraziv, nie ja dobivme ovaa torta za krstevka se bese ok samo tekstot ne mi se bendisuva kako e napisan
Суво им е тестото ептен. Неколку пати имам земено и дали на две торти им беше ок. Кога се породив имаше две торти од нив едната ммогу убава другата сува. А декорацијата им е без утка, малиот имаше од таму крштевката.
Чоколодна,капри и киндерот мислам. И јас се од нив зимам, ги има во маркетот до мене што е и да не шетам.
Jas sum zadovolna naracuvame od tamu za sekakvi priliki, mene mi se dopagaat mnogu, za brzo mi e rodenden pa pak ke si naracam od tamu Mnogu mi se dopaga domasnata na vkus, isto i kinder e ubava. I na izgled za decava isto kako sum pobarala taka napravile.
Леле Грчка! Преееенаааајубава! Лесна торта, со чоколадни капки, мислам бисквит нешто има. Ау стално ја купувам за секоја пригода, ја обожавам. Пробај мала во веро ги има.