Во понеделник ќе треба да се договорам за време и просторот да го видам. Стварно немам памет како, се мислев измеѓу некој термин, од 14 до 20 часот отприлика, за да си ја заспијам дома, да не ја малтретирам таму. Таман и за гостите со деца да не им реметам распоред. Нонстоп гледам страни на фб и инстаграм ама никако да се одлучам за декорација каде. Dreamy designs на истаграм имаат интересни несекојдневни идеи за топери и покани А декорација за слатка маса и балони не знам од каде Најверојатно тортата ќе биде од романса Многу сум неодлучна со боите Сега ми мати памет плава бела и виолетова да биде
Jas iam vreme use ne sum gledala mada planiram taa sto mi ukrasuvase za svadba da si ja viknam i neka misli....edno prasanje sto se toperi?
Нашата покана, сама ја дотерав да биде слична со тортата Инаку дали мислите дека 18 часот е касно уште се двоумам за тоа
Зависи кога ти заспива навечер. Ние исто од 18 часот славевме во 20 часот дуваше торта и во 21 си заспа.
Знам дека тука имаше мајки кои сами изработуваа декорации за роденден, па дали некоја има шаблон за хартиена торта, ама проверен, и дали различни шаблони се користат за горниот и за долниот спрат, бидејќи горниот е помал?
Презадоволна сум од дечкиве, им кажав тема, бои на балони кои да ги стават и направија магија https://www.facebook.com/dekoracija.na.rodendeni/
Бидејки глефам дека поминал роденденот, ако може да споделиш што си добила за 4000 и од кај си нарачала. Треба да почнам да спремам за роденден ама никако да најдам нешто со ок цена. Фала ти