како да видам на кого му се допагјаат моите коментари и како потоцно да знам кој коментар на кого му се допагја? Не сум видела ваква тема до сега, но ако ја има може оваа слободно да се избрише
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари Во Контролен панел, во прилагодувања, можеш да направиш да ти доаѓа известување ако на некого му се допаднало твоето мислење
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари јас стискам Да на тоа Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка, нели Испрати и ми пишува Вашите прилагодувања се ажурирани.. е арно ама отпосле само автоматски си се враќа на Не. чаре?
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари Не работи изгледа таа функција. И јас имам пробувано така, а ни на меил не ми стигнува известување, значи, никакво. Треба да се реши, кога веќе е воведена опцијата
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари Значи кај сите било ова. Е арно. Само уште да добиевме одговор, ама сега ке си играме демек никој „надлежен“ не ја прочитал темава од „интригантното“ прашање па навака. Oh well... р.ѕ. А во рок од 5мин одма ке се најде некој да ми го избрише „несоодветниов“ коментар.
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари Има пишано Билката дека нешто не е во ред со оваа функција, ќе се среди сигурно ако може
како да видам на кого му се допаѓаат моите коментари Јас, фала Богу, не ни знаев за опцијата дека постоела Сепак, ѕвездичките ги следам тука кога сега ќе искоментирам нели ја прегледувам пратената порака и под никот ми пишува Дадени ѕвездички и Добиени ѕвездички. Кликам на добиени и ми ги дава...