темата е како да се задржи мажот СЕ МИСЛИ ДА СЕ БИДИ ВЕРЕН, примерите што ги посочуваш како менопауза, инвалид, главоболка, нормално дека мажот ќе седи до тебе без лисици, но од сожалување, навика, пари, родители, околина, деца но биди сигурна никако од љубов и биди сигурна сакаш признај сакаш не, тој после два часа кога ќе бидеш зафатена, тој ќе се тркала со друга жена во кревет и тоа без да има интимен однос просто од љубов и задоволство - секс,
Aj Babe dokaziim na ovie mladive generacii, "zavisnici od mazi". Cudo edno kako zenive na balkanov go izgubija identitetot. Pa baba mi 1942 god. se razvela koga nikoj toa nesmeel da pomisli, a na strana sto nemala kade da se vrati, hrabrost e toa. Denesnive zeni kao glumat nezavisen zivot, stanaa zavisni og majka i tatko da im kupat stanovi, da gi ranat, da se karaat so svatovite koga ke pritreba,.... da im najdat rabota, da im go pricuvaat deteto/decata,..... "zenska emancipacija vo posledniov vek". Mnogu silno vlianie od Srpska TV Pink.
Ти биди сигурна. Можда навистина познаваш само вакви мажи. Јас за себе знам во што сум сигурна. Да не те убедувам залудно како и ти мене што ме убедуваш колку да се напише нешто. На крај човечно и цивилизирано е да agree to disagree. Секое добро.
Сексот е важен, ама не е најважен. Еве јас имав бивши кој денес е во врска со жена која има полнолетен син, значи значително постара. На време се откажав од него, се тргнав и се спасив. Такви луѓе опседнати со секс се ненаситни и затоа ги има по фб па пишуваат „мажена ли си“, „кај работиш“, „ да ти пратам слики ако сакшс од ...“. Таквите не ги бива, а не па либидо имал и сега да го задржиш со секс. Не бе, ако нема мозок, маж ли е жена ли е, удрете им клоиц на време и готово. Како јас со бившиот. Сега да бев во брак со него, пак ќе легнуваше со секакви, и што ќе бев јас таа неспособна да задржам маж?
Де бре девојки, не му ја мислете толку многу, можеби сеуште не е роден или е на доење кај мајка му :') Се во свое време!
Jas sum masko i sakam da vi kazam deka ni edna zena ne mozi da go zadrzi mazo dokolku toj saka da si odi a dokolku ima dobra vrska ili brak ne treba voopsto da se grizi zenata/devojkata za da go zadrzi posto ako ima mozok mazot/maskoto nema da si zamini , i pokraj to so sum masko sepak mnogu raboti ne gi opravduvam od mazite/maskite pozz
Сексот е важен, ама не е најважен. Еве јас имав бивши кој денес е во врска со жена која има полнолетен син, значи значително постара. На време се откажав од него, се тргнав и се спасив. Такви луѓе опседнати со секс се ненаситни и затоа ги има по фб па пишуваат „мажена ли си“, „кај работиш“, „ да ти пратам слики ако сакшс од ...“. Таквите не ги бива, а не па либидо имал и сега да го задржиш со секс. Не бе, ако нема мозок, маж ли е жена ли е, удрете им клоиц на време и готово. Како јас со бившиот. Сега да бев во брак со него, пак ќе легнуваше со секакви, и што ќе бев јас таа неспособна да задржам маж? И мажите и жените денес прават постапки кои не се за оправдување. Многу лошо.
после добро јадење и после добро пиење.....што следува женски, а??????? ДОБРО СЕКСАЊЕ врти сучи, пак се на еб**е завршува
Ако не го опијаниме до 2,5. Од многу јадење може сексот да му преседне,а од многу пиење да го пресече...таму доле. После тоа друго следува. А на не многу опијанет и просек секс изнад му е. А на мнооогу опијанет многу испод му е.....алатот. Како нешто што следува. Така да седи мирна бабе,остарена си ти не ги знаиш денешниве мажјаци што опишаа погоре попаметниве од нас две дека животински нагони имале и следеле само.
Грешиш душа мила моја, јас ги знам и младите и старите маЖјаци..гарант имам повеќе животно искуство..инаку @bijonse е во право..и таа е стара добра милфица со богато искуство
Не знам кој е кој на форум,ама знам кој е во право,а кој е крив за се. А за нечие искуство можат мажјациве само да се пофалат па и пожалат ако е на место. Ама еве еден мажјак @Different7 одма се пожали и овој новиов како беше @Iphone7 .