грешка си. Не е до 'давањето'. Се гледа не си бил во долга, зрела врска. Можеш да се отепаш од 'давање', ако не те сака, нема да те сака. Исто и обратно: Колку и да ни 'давате', ако не ве сакаме, не ве сакаме. Сурова вистина, ама така е.
Љубов, многу љубов, почит, внимание,ветување дека ќе биде покрај него и во добро и лошо,желба за подобра иднина, мотивација да биде подобар човек, како и разбирање. Спојлер nOO need to thank me Stark, i got you bro
Zasto da zadrzis nesto vo zivotot, koga ne saka da bide zadrzano. Pusti da zivee i zivej so poln zdiv
Доста сериозен наслов, а несериозни постови. Темата не е во ХУМОР ставена. Како да задржиш. Никако. Јас би рекла нека се потруди тој да ме задржи мене, така самиот ке се задржи, без да се трудам многу.
Насловот е премногу несериозен според мене, затоа и сите почнавме сеир да фаќаме. До каде со ова размислување јас не знам.
@Yipman2 Каде чедо со Крисмас плетениот пуловер на овие горештини? Инаку се согласувам, темата да била како да се негува една врска е едно, како да го задржиме и тоа само за жените во однос на мажите, е ту мач глупаво
Повеќе работете на себеси а помалце руминирајте на темава како да задржите маж. Ако сте жена, зборам за жена со став, карактер, квалитети оној маж што ќе биде огледало на вас нема ни да помисли да ве напушти. А за ваквите минливи што доаѓаат и си одат немам што да кажам. Работете на себеси до ниво они да прашуваат како вас да ве задржат а не вие нив
Имам едно прашање Зошто оваа тема е во Сингл Тоа би значело дека немате кој да задржите секако сте ги изгубиле. А за темава би рекла дека никој не треба да се задржува на сила