Јас не би се кладела во таа твоја изјава, има многу возрасни девојки кои свесно прифаќаат да се резерва а камо ли дечурланава. Денес тоа е ин да бидеш во шема а не како порано една две врски и оп во тавче. Ти изгледа сабо пратиш трендови.
Можно е да е заљубен во тебе, еве да не речам те сака, пошо има разлика меѓу тие два поими, особено ако тој ти пишува прв. И јас имав некогаш такво искуство. Колку години имате? Сигурно му е тешко да ти признае па испитува територија.
Тој негов однос покажува дека му се допагаш без сомнение, во тие години другарски однос помегу машко и женско е тешко остварлив и не се манифестира на тој начин со постојано допишување. Она што треба да го направиш е да бидеш воздржана но со некој гест на пример со насмевка да му покажеш дека и он тебе ти се допага. Или ако си малку похрабра да преземеш акција, но очигледно и ти си почетнича. Никако немој да спомнуваш други кои ти се допагаат бидеји тоа ќе го обесхрабри и веројатно ќе се откаже. Евентално можеш да го прашаш дали некоја му се допага, ако тој ти возврати со истото прашање кажи му дека не ти се допага никој посебно, тоа ќе го охрабри да продолжи со додворувањето. Доколку можеш договорете вашето дружење да го прдолжите на некое поинтимно место, бидејки многу се мали шансите да те бакне во школо пред толку луге.
Pred nekolku dena vidov edno momce mi prijde I zboruvavme, no veke ne zapocnuva razgovori kazete mi sto da pravam Kako da go pridobijam??
Rasprasaj se za nego, za negoviot zivot hobi i interesi, dali imate zaednicki poznanici bitno da se bide uporen.
Mislam deka drugarka mi mi ja upropasti taa sansa. Od mojot fb mu napisa Ee a jas posle toa napisav greska I tolku. Ima li smisla povtorno da mu pisuvam
Pred nekoe vreme vidov edno momce...Bi mozele da bideme zaedno no problemot e vo toa sto sme od razlicni gradovi i toj voopsto ne me ni znae...Sto bi mozela da napravam za da se zapoznaeme...blagodaram odnapred
Pa mozeme da bideme zaedno dalecinata i ne e tolku golem probkem ima nacini moze da se viduvame cesto problemot e samo sto ne me znae...a inaku ne e od kocani od srbija e
Како тоа можеме да бидеме заедно ама он не те знае? Далечината во цврсти врски не е никаков проблем имам пријател од Струга и пријателка од Франција 4 години се заедно врската им е супер али овде за врска зборам Ако сакаш да те запознае додај го по социјалните мрежи заполни разговор и ќе видеш дали можете да бидете заедно.