Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да го освојам...?

Дискусија во 'Сингл' започната од lovelygirl1, 20 април 2011.

1. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Веќе една година се допишувам на фб со едно момче кое ми се допаѓа многу. Двапати имаме излезено двајцата. Не знам дали и јас го интересирам, некогаш кога се гуни на извесно време мислам дека воопшто не му значам а кога најмалце се надевам тој пак на некој начин ми дава надеж. :worried: Некогаш ми доаѓа дури воопшто да не му прозборам Ве молам за совет... :worried:

2. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Па што се допишувате веке една година сигурно има нешто.Кога излеговте имаше нешто помегу вас или само другарски излеговте?Ако е страмежлив сугурно му се допаѓаш но не знае како да ти каже(ако е овој случај предземи го ти првиот чекор.Ако пак не е страмежлив значи не му се допаѓаш и отргнај се од него.

3. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Епа колку што го познавам. а го знам доволно не е срамежлив туку ПРЕсрамежлив, но јас веќе не можам да продолжам вака сакам да знам на што сум, а не знам како да му го изјаснам тоа за да не ме разбере погрешно. А ако чекам на него ќе се изначекам, навистина е срамежлив :D

4. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Тогаш предземи го ти првиот чекор.Почни да зборуваш за љубота.Така кажи му ми се допаѓа многу едно дете , но нз дали и јас на него .Прашај го ти како машко како и ја искажуваш љубовта на женско.Такви некој муабетчиња прави му.И кажи што направии :D

5. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Фала на советот PinkGirl, од некои причини мислам дека тој знае дека ми се допаѓа,. Еднаш дури му пратив една смс која му даде до знаење какви намери имам, но не добив одговор туку извинување од негова страна дека не ја видел пораката на време,... но сепак ќе се обидам. Фала :)

На PinkGir123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    А Портман

да го оставиш детево и да си глеаш за др момци наоколу. Очигледно не е заинтересиран. па колку сака нека е срамежлив чим после 1год не презел ништо . Така да ослободи си го патот и не се мачи самата ...

Поздрав

На sweet25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Се соглесувам. Треба да се свртиш наоколу и да си најдеш друга мета :lol:
    Гледам имаш 19 а и тој е сигурно e тука негде ако не и постар. Значи проблемот срамежливост со девојки треба да му е надминат плус цела година имал шанса.
    Си му дала до знаење дека ти се свиѓа така да неговата шанса поминала...

8. DELFIN-15

DELFIN-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    17

Јас сум се нашол во потполно иста ситуација пред неколку години, само ние контактиравме многу подолго и излегувавме заедно многу повеќе од вас и на крајот остана само разочарувањето. Не ми е жал за потрошеното време посветено на неа, тоа е едно големо искуство преку кое целосно созреав, но би те замолил да не негуваш лажна надеж дека нешто ќе се случи. Едноставно, тоа се таков тип на луѓе со кои не можеш да се надеваш на никаква иднина. Заборави го што побрзо (прекини секаков контакт со него, дури и пријателски) и продолжи натаму со животот.

На sweet25 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Фала , искрено почнав да губам надеж и мислам дека ќе ги послушам вашите совети :)

10. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    PortmaN ти пратив лична порака , види зашто не ти стигнува :hai:

11. bvlgari

bvlgari Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    дечкото е постар 6 години од мене инструктор по тенис многу е убав :tmi: има женска која не е тука ретко си доаѓа и сега како да му пријдам да го шармирам помош за негово освојување :D

12. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Смешкај се, фрцкај се, пријди му да го прашаш нешто за тенисот и опуштено, ако и он така те прифати, зафрканции, ова, она, флерт малце, и после е он на ред, ако му се допаѓаш. ;)

На bvlgari му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    ИМА ЖЕНСКА! - Во ред е да се дружиш со него и нема ништо погрешно во тоа што го свиѓаш но немој да правиш нешто со него додека е тој во врска... :!:

На Sanjichka007 и Chocoholic.girl им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Постојат прирачници како да го освоите ,на улица,на игралиште,во кафиќ,во театар,на пазар,во продавница...

Аман жени наместо да губите време овде пишувајќи како....??пријдете му со отворено срце..ако има хемија ќе биде ваш гарантирано....

На glosipgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. American.Virgin

American.Virgin Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    убаво кажано ;)

16. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    штом има женска не се чепкај таму, гледај си го, сакај си го, ама не го задевај, јас барем така мислам, оти после може ке се заљубиш уште повеке во него, може ке почните да се гледате и ред други работи, и кога ке си дојди женската ти нема да бидиш повеке прв план, туку таа, можи ке го засакаш толку многу што ке ти биде уште потешко кога ке го видиш со неа како се гушка, бакнува. Уште на почеток среди си ги мислите и потезите за после да нема плачки и коси кубење. Зошто да немаш некоја нормална врска, триаголниците се опасна работа, а позицијата како втора девојка се баш најнепосакуваната во оваа ситуација.

17. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    е сеа ми се свига еден збориме со него на фб моб му имам се имаме видено во град ама никако да ми пријде на со друг однос никогаш ме нема викнато на кафе што да правам ?може не ме свиѓа само е фин

18. Girl.002

Girl.002 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    хД
    го боцнав.. не ми врати -.-
    знајт дека го сакам..реагират мн глупаво-.- (му немам кажано но преку др. дознал)
    ии што понатака???????
    кажете нешто за освојување 8)

19. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Како бе не изреагирал? :o Направи уште еден профил и боцни го пак. :lol:

Што понатака?
    Слушај, ако знае дека го сакаш и не реагира, не ти кажува тоа можеби дека не е заинтересиран за тебе? :)

20. KimKey

KimKey Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    здраво, ми треба мислење. веке подолго време ми се допага едно момче , веке два месеци. пред недела време додека бевме излезни тој дојде да се запознаеме и јас го викнав на кафе да идеме, ми рече дека ке ми пише на фб а уште не ми пишал ... како да го освојам??