Како да добијам инспирација за да почнам да вежбам ??

Дискусија во 'Фитнес' започната од Zaspana, 9 март 2011.

1. Dragon.Custom-Skopje

Dragon.Custom-Skopje Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:2pfmwgfa][/mod-reklama:2pfmwgfa]

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На crazylady и nela.oh им се допаѓа ова.
  3. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :lol: добра мотивација а може да одам и на костарика па така по успешно да е а :rofl:

4. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    хаха само тоа го мислам коа ќе видам срвајвер на тв.. да отидам за да си подослабам :lol: :rofl:

5. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    777
  6. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Мислам дека и ова ќе те потикне да вежбаш јас лично вака се потикнав да бидам на диета од нет најдов слика од премногу дебела девојка и една од мн слаба и згодна девојка ги испринтав и ги залепив на фрижидерот во кујна и секогаш кога ќе појдев да јадам и кога ќе ги видам сликите буквално се предомислувам па можеби и ти од ова ќе добиеш инспирација

7. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Треба само да се почне со активност во која ќе уживате и да се биде упорен. Почнете со мали чекори и постепено напредувајте за да не се откажете заради големиот напор уште на почетокот.
    http://data.whicdn.com/images/30940034/sporty_girl12_large_large.jpg

8. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Сликава на девојкава на позадина и секаде каде може да се види и одма инспирација го растурам орбитрејкот. :lol:
    Совршена ми е! :inlove:

Прикачени фајлови:

• 22.jpg
      22.jpg
      Големина на фајлот:
      45,2 KB
      Прегледи:
      266
  9. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    ^И јас како тебе! :D
    Обично немам проблеми со тежината, доста сум активна, па што и да изедам се троши, но кога сакам да средам одреден дел од телото, едноставно лепам слика од некоја манекенка на фрижидер и додавам „Можеш да си земеш само здрава храна од тука“ натпис. И навистина, некогаш успева. :D

10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    ххеххе_поубава_инспирација_АМИН!!!!!!!_стварно_треба_да_се_затегнам_и_ја_малце ;)

Прикачени фајлови:

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^ Уште некоја членка ја имаше постирано сликава - а и порано ја имав видено, и јас стварно не и го сфаќам значењето. Се потиш по тортата или? И на крај кога ќе завршиш со вежбање ја земаш ја јадеш цела, или? Мене лично ми е тотално демотивирачка, за вас не знам.

Што се однесува до темава јас нема да поставам сликички од Кардашијан или од некоја штотуку излезена од теретана, туку ќе си речам дека мотивацијата да продолжам да вежбам ја наоѓам кај обичните девојки низ град. Кога ќе ја видиш некоја скоцкана, тип-топ целата, тело 10-ка, си викаш она можела - можам и јас. :)

На Lacrimosa, crazylady и danniela5 им се допаѓа ова.
  12. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Имав вакво тело а сега стомачето ми е опуштено!На ништо не личам!Морам да сикнам едно 5-6 кила обавезно,(ме сраме да облечам купаќи)ама како и сите други таа пуста мрза!Морам од утре почнувам посакјте ми среќа :lol: :lol:

13. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Дефинитивно згодните средени девојки ми се најјака мотивација, но сега открив уште една.
    Помислата на еден идиот кој ми се испонаша, ми е уште поголема мотивација, да стигнам до она што си го поставив како цел.
    И затоа, вчера сум имала еден од најјаките тренинзи. :D :muscle: :up:

На crazylady, XMaN и anja455 им се допаѓа ова.
  14. Wooden

Wooden Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2012
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    38
    http://www.facebook.com/FemaleGymMotivation?ref=ts
    Тука наоѓам голема мотивација.. не ми се допаѓаат оние ептен набилданите девојки, ама има интересни мисли и сликички, ме мотивираат стварно :P

15. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    4.792

Не се гледа убаво текстот, еве го :)

4:27am... Why Am I Here?
    "Why am I not in bed, like everyone else, dead to the world? Why do I do this, live with the constant pain, the suffering, the sacrifice? Why? Because I can. Because pain tells me I'm awake. Reminds me I'm alive. Who am I? I am the wrecker of steel. I am the crusher of mediocrity. I am the face of destiny. I am Animal..."
    It starts here. But this is just one journey among many... There is no end. There never is.
    "I begin tomorrow. Eighteen weeks in this dark hole. 126 days of pain. 3024 hours of hunger and desire. I'm already counting the minutes, the seconds. When it's over, I'll step into the light. I will shine..."
    Until then, you'll live in the shadow, in the darkness, in a place few will ever see... Where ugliness becomes beautiful.
    "This place, this darkness... There's no better place to be. This is where the real work gets done. So if you're with me, get that time card and punch in, cuz it's gonna be a long, sweet ride. Be prepared to get your hands dirty. Listen... Hear that silence? Tomorrow it's gonna rock 'n roll. So let's get the show on the road. Let's throw some iron into the fire..."

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Да ви кажам стратегијта на Дузи вежбај додека гледаш серија е максимално успешна. Најдете било која серија и додека гледате вртиш орбитрек и галје немаш.

Јас заборавам дека вежбам дури и после пола саат кога ќе видат колку сум извежбала се пунам со гордост ко млад паун пред парење.

Единствена лоша страна, што телевизорот треба да ти биде пуштен погласно бар со мојот 10 годишен орбитрек кој тропа ли тропа.

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  17. d.i.n.a

d.i.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    20
    “Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!”
    ― Audrey Hepburn

Прикачени фајлови:

18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.523
  19. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
  20. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Јас лесно почнувам да вежбам ама една недела и ме фаќа мрза. Е сега си најдов некоја чудна мотивација за да продолжам. Секогаш кога не ми се вежба си викам ајде само една вежба и за неколку месеци си -10 кила. Кога ќе ја завршам таа вежба пак исто демек ај уште една за посигурен резултат. И така 2 часа си го повторувам истото. :lol: Ама еве во последно време воопшто не вежбам па сега си направив потсетник во телефонот утре да ми ѕвоне на секои 10 минути за да ми текне да го мрднам газот и да поќнам да вежбам. :geek:
    Епа ајде со лесно нека ми е. :muscle: