mislam deka inspiracija ne ti treba ti treba zhelba a koa kje imash zhelba napravi go slednovo: napravi potsetnik vo tel,nalepnica na frizhider.... koe kje te potsetuva deka treba da vezhbash.nekoe nauchno istrazhuvanje dokazhalo deka posle 21den vezhbanje vo isto vreme sekoj den,vezhbanjeto pominuva vo navika. osven toa mozhesh vo sobata da zalepish slika od toa kako sakash da ti izgleda teloto koe kje ti dade dopolnitelna zhelba.pa so srekja [mod-kirilica:1lr2ac76][/mod-kirilica:1lr2ac76]
јас еве трети ден више кај идам горе на игралиште и си пешачам. со мобилниот во една шише вода во друга рака и цепам, гајле немам. еден круг е 400м, јас ги пешачам по 15 круга со брзо темпо. почнав и да внимавам на исхраната. повеќе вода, овошје зеленчук. слатки ептен ретко, газирано и леб не. и тоа е тоа.
Пуштете музика на која не можете а да не се раскокате, и скокајте, потете се еден саат. Кревајте шишиња, напрајте десетина стомачни, ово оно, полека полека и ќе биде. Па по еден саат да се потиш секој ден е колку-толку доволно.
http://www.youtube.com/watch?v=1WsYCzrdinM Колку се јаки... сакам и мене да ми стојат вака добро купачите... тоа е инспирацијата која ме поттикнува да намалам 10 кила.
Кога ќе видам некоја со совршено тело одма рипам од столче и вежбам нај добра инспирација-најдете си слика од Ким Кардашијан
Инспирација за мене е самиот потенцијал на моето тело. Секој од нас го има потенцијалот да изгледа убаво и секси. Разликата е што некои од нас сонуваат за нечие друго тело, а другите се обидуваат да го усовршат тоа што го имаат. - Bтората група го цени своето тело и не се споредува со другите. - Втората група е благодарна и задоволна со телото што го има. - Втората група покажува на дело не само со зборови и мечти - Втората група работи секој ден е трепелива, упорна и силна - Втората група ги има прифатено "несовршеностите на своето тело" силно работи на нив - Втората група ЈАДЕ ЗА ДА ЖИВЕЕ, НЕ ЖИВЕЕ ЗА ДА ЈАДЕ! Јас гордо припагам на втората група! ЗАМИСЛЕТЕ КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛО ВАШЕТО ТЕЛО СО РЕАЛИ ОЧИ! НАПРАВЕТЕ ГО НАЈДОБРО ШТО МОЖЕТЕ! НАПРАВЕТЕ НЕСОВРШЕНОСТИТЕ ДА БИДАТ НЕЗАБЕЛЕЖЛИВИ ДО УБАВИТЕ ДЕЛОВИ ШТО ГИ ИМАТЕ! LOVE YOUR BODY PEOPLE!!! LET YOUR OWN BODY POTENTIAL BE YOUR INSPIRATION!
Ја изгубив целата инспирација...Кога ке ми текнит порано како внимавав на исхраната,како вежбав сега како ме мрзи.Како да си ја повратам мотивацијата....какоо???
Еве една инспирација http://www.time.mk/read/8c06ce4b58/9f6f44b670/index.html кога може она, може секој
Јас си имав јака мотивација зимава и ама џабе. Целата ослабнав и нозете ги ослабнав со вежби само овој стомакот пуст да остане пак си остана таков . Малку ми беше затегнат ама не беше рамен баш. Пак си бев буцка таму . И така веќе немам мотивација само демотивација . Тешко дека воопшто ќе го ослабнам стомакот некогаш во мојот живот.
И мене ми треба мотивација моментално П.С.Нема ништо да направите ако само чекате и гледате,излезете и почнете да трчате,вежбајте
I jas pocnav da vezbam..no me mrazese i potoa si vikav na sebesi moras da uspees moras duri vo tetratka si zapisav cel da oslabnam i taka
Не знаев во која тема да пишам, па затоа тука .. Дали може некој да ми предложи што да јадам за доручек, пред да одам на фитнес? Денес ми беше прв ден, јадев малку тараненик (тарана+јувки) и пола чашка јогурт. Во првите 5-10 минути додека возев на статичниот велосипед почна стомакот многу да ме боли, и продолжи се‘ додека не се најадов. Утре сум пак, затоа сакам да знам што да правам, за да не се повтори истото.
Ako vezbash nautro odma posle stanuvanje od krevet, nemoj da jadesh nisto. Ako vezbash eden saat po stanuvanje, togas jadi no malku i mnogu lesno varliva hrana kako banana ili jabolko. Znaci jadenje koe ke ti dade energija za vezbanje. Mozes da jades golem obrok posle vezbanjeto. Poseti ja mojata stranica za poveke informacii za hranata i vezbanjeto. [mod-kirilica:15jeyjpy][/mod-kirilica:15jeyjpy]