Мојот фитнес ден (+ мотивации) Секогаш кога ќе сум доле и разочаран Грег Плит ме мотивира. http://www.atletiks.mk/motivacija/m...motivacioni-videa/221-motivacija-od-greg-plit
Мојот фитнес ден (+ мотивации) Само ќе ти откријам една тајна,докторот во неговата трансформација користеше хормон за раст+стероиди. https://www.youtube.com/watch?v=2QBC0kDLkBU
Мојот фитнес ден (+ мотивации) Зборот ми беше дека човекот се труди на тие години. Коа може он, можеме и ние
Имав така период кога една две недели секој ден вежбав.Ама ме совлада мрзевата и сега само си терам некоја причина..изговор,за да не почнам па да вежбам!Лошо...
mene najgolema inspiracija mi e koga gledam zgoni zenski so ubavi tela ili modeli i momentalno mi ide da se iznatrcam ili iznavezbam.poznav da vezbam aerobik i toa na podaleku mesto od mojot dom pola saat odenje peski , na pocetokot mi bese tesko"eee sea koj ke se sprema koj ke odi tolku daleku" a sega mi stana navika i ne mi e ubavo ako propustam bar eden trening . Vezbajte devojki! Ako ne go zacvrstime teloto sega,koga ?? )
Запишетесе во теретана,аеробик,фитнес и сл, и гледај да е поскапа малце и плати си унапред за месец дена, па кога ке размислиш колку пари сте фрлиле ке трчате како луди за на тренинг позз
Целосно се согласувам со тебе, истото го направив и јас, си платив на први за цел месец унапред, па еве ме секој ден в теретана сум по 2-3 саати AND IT FEELS SO GOOD
Искрено што правиш во тие 2-3 саати,да не збориш повеќе отколку што вежбаш. Ефективен тренинг е од 45 минути до 1:15 минути...
За да се одлучиш на слабеење првин треба да си психички спремен. Еве, пред 2 лета бев на диета од 10 јуни до 25 август и ослабив 7 килограми. Не бев само на диета, туку и имав секојдневни физички активности. Кога аеробик, кога трчање, поретко велосипед. До денес имам вратено само 1 килограм. Лани и годинава се трудев да си го вратам тој режим, ама тешко ми оди. Не можам да одбијам парче торта, ако не сакаат другарките да трчаме , не трчам. Кога си работев сама, поубаво ми беше. Ако си решен/а да ослабиш треба да си ги исполниш претходно зацртаните критериуми без разлика на се’. За жал, се докажа дека јас тоа не го можам моментално. Кога имав 15-16 години бев многу поодлучна од сега. А баш сакам да ослабам уште 5-6 килограми.
Мене многу ме мотивираат луѓе кои ги гледам дека секојдневно вежбаат,се трудат и има видливи резултати на нив. И си велам кога тие можат,зошто јас да не можам? Ако навистина сакам убаво и здраво тело мора да се потрудам многу. Кога еднаш се започнеш потоа нема враќање,вежбањето станува зависност. Најважно е да започнеш со личност што веќе вежба подолго време и е упорна во тоа,тоа гарант мотивира
Нема подобра мотивација од таа во твојата глава место жалење станувајте одма и везбајте еден саат без престан секој ден така и после тоа веке нисто нема да ви биде тешко.Јас така порано се без мотивација правев сега веке не се замрам само станувам и вежбам...ете така.
па добив инспирација со музика..си реков мора еднаш си пуштив музика и така интересно ми се виде и почнав секој ден да го правам тоаа..додуша зависи што вежби сакаш да вежбаш на пример јас скокав на јаже за да имам рамен стомак и стварно помага