E, за магијата како едно од можните решенија - како волшебно стапче можеш да искористиш некоја партиска книшка ако ти се наоѓа низ дома
@Incule, дечкото сака петки, не двојки. Ова ти што го наброја влијае само доколку е меѓу две оценки, па да може да му ја стави повисоката. Не сме прво одделение па за педантност петки да добиваме. Иначе додека не си го запотиш задникот, од небо ништо нема да ти падне. Не знам што очекуваше да ти кажеме.
Дали тие на аватар се Онур и Шехерезад? Плус пишува дека е женско, а си се обраќа во машки род... Госпоџата била мушка Продолжи да гледаш турски серии и раскажи ги на час! Одма ќе ти пишат 5
Па ќе ја прочиташ дома лекцијата и ќе научиш одма чим си бистар. Само со математика не можеш да држиш чекор ако учиш сам (ова од мое искуство).
Redovnost, domasni nosenje i najvazno aktivnost na casovi. Ako prasa nesto profesorot, nabrzina citni go odgovorot i kazi go. Krevaj raka pocesto, i da ne te krene ke te zapomni kako aktiven. Hm... kraen slucaj, prepisuvaj na testovi? Bre, kakvi losi sugestii ti davam. Najubavo da sednes da naucis, veruvaj osnovno/sredno ko niz shala se pominuvaat, wait till you see university... Togas ke postavuvas vakvi prasanja den pred ispit, kako da dobijam 5ka bez ucenje.. ovaj de 6ka. Se izvinuvam na latinicata, od telefon pisuvam.
Јака тема, нема што. А вака да те прашам, чисто информативно, што ќе ти е 5 ако сакаш да останеш труп без знаење???
1. Па зошто тогаш прашуваш како да добиеш 5 без многу учење? За да не останеш труп, мора да учиш. 2. Зашто си го тргна аватарот од Шехерезада, или ова дека некој предходно ти спомна да не гледаш турски серии место да учиш?