И последно прашање...Веќе ве напнав Ај ем сори Глупо ли ќе е со лилјакова широка блуза на рамки (ќе се сликнам па ќе ви ја покажам вечер покасно) да се носи со црни кратки панталони и лилјакови дезенирани хулахопки? ( посебно прашање е околу хулахопките дали да облечам обични црни или погоре спомнатите? )
Да ве прашам нешто ама итно и битно ми е . Одговараат ли високи црни чизми ( над колена ) и сукња со висок струк ( сива ) . Да комбинацијата е ок ? Ама земете во предвид дека е ладно за салонки . Не бидете лоши
Ако немаш чизми под колената ок е. И јас пробав така за мене но баш не ми се допаѓаше, па облеков чизми под колената но сукњата ми беше подолга. Ако сукната ти е мини нема проблем
Ако суќната е до над колена, нема убаво да изгледа . Со некои кратки чизми или салонки на подебели хеланки би било супер. Но ако е кратка, и вака е супер.
девојки значи ве молам за помош што е можно побрзо... сакам да носам тиркизно фустанче (топ),кратко и чорапи со чипка, иде некако илии?? ииии исто со фустанчето сакам да носам обетки исто така тиркизни ама појше на сино идат, така да не се иста нијанса, ке може да се носат заедно?, а долу би носела кратки чизми??
кога имам некоја така спечифична боја јас сепак би идела со едно бојни чорапи ако мислиш на тие до колена што се носат. мислиш црни да облечеш ???
јас би идела некако со едно бојни да не изгледам некако кич, не за друго затоа штои и бојата на фустанчето и специфична. мое мислење или јас немам храброст понекогаш да експериментирам сакам едноставно и убаво. се друго е ок меѓутоа ете нека даде и некоја друга свое мислење
Мене ова не ми иде, а и обетки стави црни, чорапи клот црни, чипка никако. А и тиркиз не ми ебаш за во зима, ама облечи се, сликај се и во темата Храбри форумџики, па ќе имаш целосни коментари
Чорапите со чипка мислам дека треба да ги тргнеш од комбинацијата со тиркизно фустанче. Бојата на фустанчето е доволно впечатлива, уште и чорапите ако ги додадеме.........ми доаѓа натрупано. Би додала нешто и околу накитот, можеш да си ставиш и нешто пообично, помало- да не доаѓа многу до израз.
Девојки да ве прашам нешто Среда сум на роденден и си имам до некадо замислено комбинација,но ме интересира ваше мислење Сакам да носам ваква слична сукња --> лилаво поедноставно кошулче,лилави хулахопки и вакви чизми -> E сега ме интересира дали е добро?? И ако се облечам вака,што би можела да облечам одозгора?? Имам балонка палтенце,ама незнам дали ќе стои убаво?? Што мислите
Лила хулахопки и лила кошулче........заборави на тоа, ми изгледа премногу униформирано Облечи си некоја маичка и палтенце врз неа (хулахопките не мора да бидат иста боја со маичката, само мој совет ти е да ти бидат потемни)
ЈАс мислам дека убаво би изгледало со темни хулахопки, значи црни (или сиви, како карирани) и црно корсетче Јас така би се облекла. Имам и јас ваква сукњичка и така ја комбинирам. И би ставила неколку алки, сиви и црни.
macysh Можеш да го искомбинираш така, само мислам дека со чизмичките не оди балон палтенце. П.С. 2468 Млада е зошто да се облекува целата во црно?