Буквално се секаква.. Рамбовче, по кратки, топ некој.. Спортска варијанта и со балентанчиња или римјанки некои а мислам дека и во врска со боите можеш скоро сите црвена бела црна сите... Ај пиши ми во лп ако сакаш од каде ја зема и колку
Па имаш голем избор...можеш различни бои маички црвена, бела, во риги.... маичка со ракавчиња некоја или пак некое корсетче... Зависки како сакаш да бидеш облечена дали поспортски или не, бидејќи оваа суќна може во спортски стил да се носи а и не
..епа феминки средувајќи си го плакарот го најдов ова корсетче, кое пред две лета го купив за смешна цена од 120денари, и тоа го купив колку за да го имам...но незнам со што да го облечам...? помош молам
Можеш со било каква маичка. Но јас би ја искомбинирала со црна убава рамбовка или пак со белаа пошто на суњната има бело и добро би стоело ) А долеее на нозете можеш римјанки доколку имаш A La.Reina.Del.Sur според мене можеш да искомбинираш со хеланки доколку носиш Или пак со тексас шорцеви ) Или пак некоја сукња
И пак јас Ова ми е старо фустанче, една братучетка ми го подари пред 5,6 год ама не сум го носела....Па решив да го носам само за шетање Дали вие би го носеле? И дали да го комбинирам со овие бели сандалки?
есперанца јас не би, не се поклопува со мојот вкус мегутоа супер ти стои и одлиЧно ти е искомбинирано со сандалките
^се согласувам во потполност со коментаров над мене ни јас не би го носела не ми се допаѓа лично но оди со овие сандалки
Здраво на ситее Овиј викенд сум на свадба па за таа пригода си купив црно кратко фустанце и црни штикли па сега сакам да ве прашам дали може чантата и накитот да ми бидат друга боја затоа што не сакам се да биде црно Размислував да комбинирам со розево или лилјакова боја Каков совет би ми дале Виее ?? Поздраав
Па може,иначе све би било монотоно,исто.Стави и некој подречлив накит и ташна.Зависи какви имаш на располагање.
Можеш да го искомбинираш со циклама розово пликче .. и таков кармин на усните Виолетово не баш (не ја сакам таа боја )
Дечки,можете ли да ми помогнете? Како да искомбинирам марама со знамето на Велика Британија? Ја купив ама немам појма со што да ја носам... Помош? Инаку,машко сум.