JoxyTheFreak можеш со патика , фармерка и блуза/маица ама да не е шарена Еднобојна пример сива ( за оваа боја ми текна во моментот ) и супер ќе си А можеш и бермуди ако ти е за ова време комбинацијата
Со еднобојна маицца/блуза, на пр. сина или црвена и фармерки по желба... И патики нормално. Само јас не би ти препорачала од овие на fashionista што ги постави. Ептен селјачки ми се!
Вајт не се сељачки само овде и не ги носат многу . Да видиш надвор колку се носат . Многу добри модели за машки има пример:
^ Јас би ти препорачала бела маичка, и кошулка со црвено-плави/црни коцкички ако имаш. Во мојава глава тоа преубаво изгледа. Фармерчиња нормално и патики слични на оние што ги постави фашиониста, но со врвки.. вака нешто, во друга боја нормално А, ако немаш, најнормални патики не се проблем.
Фала ви на сите,за недела две ќе се дотерам и ќе ставам во другата тема. Спојлер Само немој некој во несвест да падне,на сум баш Мистер Македонија...
Не е прашање на носење или не, сум видела и овде. Ама не ми се допаѓаат, не знаев како да кажам со други зборови на што ми личат. Искрено...
Џокси, топ, мислам браос за марамата Него јас исто би искомбинирала рецимо, односно би ми изгледало убаво ако искомбинираш со вакви некои бермуди http://www.hm.com/at/product/91530?article=91530-A Патичиња плави или црвени како што ти ги постираше погоре Феш’ниста. Бела маица, одозгора можеш раскопчана кошула со кратки ракави ако имаш у такви некои црвено-сино-бели бои. За искачање бела патика, фармерка, маица на V или најобична маица, марамава и сако Леле некогаш сакам да сум машко, кога ќе ми текне како убаво знаете да се стокмите а пред се едноставно, пих!
Искрено и мене ми има некој чуден крој, многу коцкеста ми е Инаку ако добро ти стои, искомбинирај ја со фармерки некои потемни, класични (не обелени, не кинети), бидејќи не е толку свечена за со панталони. (или па црни, црното на се одговара) Од накит не верувам дека ќе имаш потреба, бидејќи ќе делува многу натрупано А за на нозе, со балетанки ако ти е така за навечер, или пак со старки мислам дека убаво би изгледало, ако ти е за попладневна прошетка.
Pomoss Mi treba vashe mislenje vo vrska koj farmerki da si gi kupam....Мене мн ми се допагаат овие ttp://spf.com/es/tienda/productos/den и http://spf.com/es/tienda/productos/ursula. Ве молам кажете ми искрено мислење.. Фала [mod-kirilica:1w7pl87k][/mod-kirilica:1w7pl87k]
Се согласувам со Душица дека со светли фармерки би било поусогласено, но ти предложив потемни бидејќи мислам дека светлите бои (особено на фармерка) прави многу подебели нозе, а и блузата дека светла, да не изгледаш многу широка. Пробај и со такви и со такви и види си со кои подобро ти одговара
Pomoss Види, сите сме биле нови, прочепкај малку, запознај ги правилата на форумот, читни нешто, па ќе не запознаеш и ќе научиш како да ни се обраќаш. Инаку многу сме фини... ама со фините
еве ме пак мене блузава ја искомбинирав со црна сукна и со црни хеланки Спојлер уствари не се хеланки не знам ни јас самата што се па сега каже те ми дали се добри или пак не Спојлер бидеќи ги пробав со фармерки но некако не ми стоја но во краен случај вака ако не е убаво ќе ги носам со потемни фармерки бидеќи светлите некако поширока ме прават