Да да сошиј си го фустанчево за сега септември и носи го со кафеави салонки како што ти кажа The-Queen, а за фризура направи си ваква пунџа и стави си некои мали обетки и после свадбата чекаме слика да видиме каква си била
Не знам дали е за оваа тема прашањето ама ајде ако сака некоја феминка да ми помогне. пред некој ден беше објавено дека тајната на Џеј Ло за убавиот задник е во мидерот (имаше и слики) до сега никогаш немам носено и незнам дали е тоа всушност гаќи или се носи врз гаќите?
FortuneTeller.xD како повеќето така и јас би се согласила дека првиот предлог не ми се допаѓа за на свадба а што се однесува на фустаните нека биде вториот синиот и земи си салонки во таква боја кафеавка како каивчето ама типот на салонки нека биде како оние розевите што ти ги предложија значи ептен високи ама не светкави, се надевам ме разбра, а за фризура ми се допаѓа предлогот на belieber, со обетки и алчиња едит а можеш и со црвени салонки еве вака нешо како бијонсе ама ако е потемна бојата на фустанчето или па уште подобро можеш да искомбинираш со вакви чевли како на оваа вторава слика со каивче во боја на салонките и такви обетчиња со бисерчиња малечки
Мидерот не е гаќа. Тоа се еден вид пантолони кои се носат под облеката и кои визуелно те смалуваат. Има целосни мидери кои се со прерамки или ракавчиња, а има и едноделни т.е. само ногавици. Е сега, некои од нив се носат врз гаќи други под гаќи. Зависи каков е. Има различни модели, има некои се само за задник, некои за да ги смалат облините...прогуглај и ќе најдеш нешто сигурно. Само една напомена: воопшто не е лесно со него на тебе...
Девојки сакам утре да носам една комбинација ама нешто не ми штима. Замислата ми беше бела маичка со кратки ракави, нешто вака отприлика со црно сако (тенко) одозгора, сиви фармерки, црни римјанки и црна ташна. Ама кога пробав фармерките некако ми кварат слика Имам друга опција да носам тегет, ама ептен тегет фармерки или пак светли Што препорачувате?
Мене ми звучи добра комбинација. Разбиј го сивилото, можда, стави некоја друга боја на каиш или чанта.
Како би изгледало комбинација на кратка бела сукна со фалти крената на половна со розов корсет и розови чевли за вечер да облечам??? + црн каиш на половина Секогаш за излегување скоро облекувам црно сега некако ми е чудна комбинацијава бела сукна не носам баш но нова ми е цело лето ми стои и не ми е воопшто облечена
каква розева боја е корсетот?[/quote] Циклама розово и чевлите се такви со бело пувче [/quote] јас не би ставила црн каиш, незнам некако не ми иде[/quote] каков би ставила - мислев да го комбинирам со црно пликче Или да ги изоставиме розовите чевли црни да облечам како би личело?
и уште неколку бидејќи собира само 5 слики во еден пост, имам уште мн ама мислам доволно ти се за да добиеш идеја
evelyn993 и јас не би го носела ова ...ми изгледа премногу теткински за 19 години,а и воедно не е баш мој вкус. simoncelicius супер комбинации си и предложила на jojoba.особено 3та,4та и 6тата, no comment
Како ви се допаѓа оваа комбинација?? Имам слична комбинација направено само без ташната, а сандалите се рамни.... Дали да се облечам вака за во понеделник во школо или треба нешто да додадам??
Ми се допаѓа комбинацијата,али оваа дефинитвно не е за во школо.На школо во сукниче кратко,не знам.Не би носела,ни пак можам да сватам некој како ги носи. Секој свое право.Али крајно мислење носи го ова каде сакаш,но нашколо не
evelyn993 не би нодела не е по мој вкус а и некако многу ми е светликаво и неубаво изгледа Belieber163 убава комбинација но и мене не ми е за на школо.Не би ја носела лично јас комбинацијава бидеќи има сукна кратка а на школо не ми се осмелила да носам сукна а да ја замениш сукната со фармерки светли супер би стоело