вака како што е на сликава супер е комбинацијава, сандалите се надополнуваат со ташната, е сеа без ташната некако не ми оди а и не би ти препорачала со тексас сукња да одиш во школо т.е. со никаква сукња. а вака е ок за дневна прошетка
Убава комбинација но не за во школо, за прошетка да. Можеш наместо сукњата да облечеш фармерки светли.
Убава комбинација ама и јас во школо не би ја носела. Мене лично ми е срам со шорц или скукња во школо. Надколенки или подколенки ок, но толку кратко не.
Девојки имам тесна сукња со висок струк,до подгради е и црвена е.Е сега сакам да ја искомбинирам со тегет топ,и шарен со цвекина ситни низ него.Дали би стоело?И каков накит да ставам?
Мислам дека на топчето со цвеќиња не би стоело некое ланче, така да можеш да ставиш обетки и алка. А доле на нозете што планираш да носиш?
ако имаш тексас панталончиња кратки или долга(цевка)можеш нив наместо сукња и алка некоја можеш како сандалите и ако ти е слична комбинацијава и со ташнава не би ти ја препорачала можеш црвена ама преку рамо а марамата на ташната стај ја не на врат иии да ако носиш тексас цевка панталончиња можеш и балетанки
Моментално на располагање имам црни сандали,со висока штикла,и планирам таква ташна да носам плик нешто
Како да искомбинирам панталони со војнички мотиви? Не се баш цевка ама не се ни нешто многу широки. Онака средно. Ги купив од Калиопе, на попуст беа па можеби ги знаете кои се.
Sеа вака иам една маичка со ракавчиња бела на неа напред со натпис со црни букви и срциња црвени..со шо би можела да ја искомбинирам освен со фармерки?
Девојки не знам дали е баш за овде прашањево но не најдов друга тема попогодна за прашањево па затоа решив овде се надевам не згрешив Е па вака имам една чанта и не знам дали да ја носам онака да патики и на некои полежерни прошетки на пример до парки еве ваква е чантата како ова на сликата само има други шари Спојлер и многи и се извинувам на Go-Girl бидеќи и ја зедов незината слика која ја постави во модни критики но не можев да најдам друга случна на мојата чанта а оваа беше најслична а немам можност сега да ја сликам
^Чантава можеш да ја комбинираш со фармерки и бела маичка или тегет. Или пак црни пантоломи или бели со врмна или бела маица тегет или бели сандали и чантава. Или пак фколопија во некој морнарски стил...има мн работи со кои можеш да ја комбинираш.
врати се наназад има слично прашање поставено има убави предлози, убави би одело со плаво црно кремаво палтенце, со црни црвени панталони со искинати фармерки, не е толку тешко да искомбинираш
Пак јас... Какви маици одат во комбинација со црно елече? Бела не би облекол никако,ме потсеќа на келнер. Мислев бела маица,но да акнам 2-3 беџови,м? И дали може маица со некој принт да се носи со него? Any thoughts?