Оkey девојки Фала на помошта.Мислам дека ќе носам црни хеланки,а горе една кремаста маичка.Ќе ставам и неколку кремасти алки За палтенцето ќе размислам,можно е да се премислам до среда Kaко и да е,благодарам феминки!
Да ве прашам,дали вие би искомбинирале за факс,кафе итн. да носите маичка по кратки со дуксер или некаква наметка.За сега вака кога е поладничко и нормално одозгора со јакна или било што.
Имам една туника кремова боја на кратки ракави и горе како ролка ,бидејќи има кратки ракави се мислев одоздола да си ставам црно боди со долги ракави и хеланки црни но така никогаш не сум носела ништо и не знам да не биде малку глупаво.Што мислите вие?
Имам едно црно корсетче матријалот е сомот такво убаво е струкирано и горе деколтирано, арно ама не знам одоздоле на што да го искомбинирам, порано го носев на бела кошулка до долги ракави, некој предлог .. ?
Moже и со блуза со пуфкасти ракави кај рамениците. Не мора и со бела кошула може и со други бои, кошула да е, на црно се одговара. И со ролка евентуално.
Багуфче, јас имам слични панталони, само се повеќе на кафено и сино. Јас вака би ги комбинирала- црни хеланки, или дебели хулахопки, црни чизми(ако имаш ниски до глуждот уште поубаво). Од горе обично црно џемперче, од оние класика што се. Или пак сиво, темно џемперче. И над џемперчето можеш некоја еднобојна марама, во каква боја сакаш. Ако одбереш црно џемперче, тогаш можеш да ставиш и некоја шарена марама, секако во склоп со боите на панталоните. Инаку ми се допаѓаат панталончињава, штосни ти се!
Багуфче i јас имам слични волненки , ги носам со темни сиви хулохопки и црна ролка и таква марама.Нешто слично ко на фотографиите
Срцки ај на брзинка кажете ми одговара ли марамата со кошулчето, оти ако можете да забележите ептен ми е отворена кошулата и ми е срам така да ја носам
Не е лошо ама некако ми се претопуваат една со друга..Можеш со некоја друга да пробаш..зависи на долу шо ке носиш
Супер Фала старфиш и другите девојки на предлозите.Инаку имам два пара чизмички до глуждот,дефинитивно со нив ќе ги носам.Марами и џемпери еден куп имам,сигурно ќе си најдам убава комбинација. Мала тајна: Овие панталончиња се од мајка ми кога била мома,ги најдов во плакар па си реков да ги прашам феминките за совет.
Инспирирана од стајлингот на Старфиш, кој многу ми се допадна, ми текна на една стара сукња и решив да пробам да ја искомбинирам на сличен начин Сакам искрени критики, за да знам дали може да се појавам вака и во јавност Спојлер Сукњата ми е стара и е од оние класични сукњи до колена, овде ја кренав малку и ставив каиш. Значи зимска сукња е, овде можеби малку свети од блицот, ама во живо е пообична. Не можев да најдам соодветни чевли т.е чизми(овие ми се единствени во таа боја). Имам едни кондури иста боја како каишот, на висока штикла, со платформа напред, салонки, ама сестра ми ги однесе во Скопје, со нив може и поубаво ќе изгледа, незнам. Значи девојки најискрени критики, за да не се избламирам ако излезам вака