Одговара со се` што си постирала! Гарфилдот е преубав, од кај ти е? Со здравје да си ја носиш, феноменална е ташничката, ич да не се мислиш ни за маицата за во јавност, мнооогу е убава. Плус чизмите, неам коментар, обожаааавам девојка во такви кондури, прва класа.
Девојки помош имам некоја веселда и си купив сиф фустан и прљаво бели штикли ама насамите штикли имаат коко алка на нив за да се држат за ногата и тоа горе аг зглобот и сеа мислам дека глупаво ќе стои на фустан ај ве молам совет дали убаво ќе стојат
пред два дена си купив темни тиркизни панталони а денес бело со тиркизно дџмперче на риги дали згрешив што ги зедов бидејќи иде зима и се носат ладни бои и на што можам да ги носам панталоните по што се тиркизни ве молам совет
Не си згрешила,нема врска што е зима нели темно тиркизни се,на пр бели панталони во зима мене ич не ми иде ама темно тиркизни баш убаво.Инаку можеш да ги комбинираш со кафено јас мислам дека многу убаво би одговарало.Пр кафени чизмички,кафено каифче,кафено џемперче.
Како да ги искомбинирам фармерките и овој кафеав каиш...со што? Знам со блуза,маичка ама за боја некако незнам Бела можеби или некоја друга? Еве ги фармерките со каишот:
Па фармекра е, можеш реиси со сите бои да комбиираш. Маичката може да биде бела, крем, зелена, тегет, праска, каква имаш таква. Освен каишот стави и друг детал со кафеава боја, ташна или марама, и спремна си
Дали одговара да носам кафена јакна со кафени чевли и розева чанта со некој розев детал белегзија обетки.. нешто такво?
Што и колку облека да земам за на екскурзија? ке идеме во охрид два дена. и што да носам вечерта во диско? фустанче и сандали, сукњичка(цветна), маичка и сандали(бели) или ако е поладно хеланки или фармерки и маичка и сандали или балетанки? фала
Јас немам правило дека мора какви чевли таква ташна,така да според мене сосема е во ред ако ташната е розева.
не е воопшто страмота, посебно ако се ваков модел баш убаво со фармерчиња или кратки пантолончиња со кошулче и со ташничка на страна на едно рамо баш за излегување
Леле не,баш се слатки,а и незаборавај дека е многу модерна плавата боја. Незнам каков ти е стилот и каков тип на облекување преферираш денски и ноќно,но ако си од оние девојки што носат и преку ден штикли,овој модел е дефинитвно и за денска употреба со фармечиња+сако Имаат убава линија,нежен модел и дефинитвно,пристојна висина и удобност.
ЖенЦки имам једно питанцее .. Имам едно џемперче лани си го купив,многу ми се свиѓаше моделот.Aма ептеен!Али само во една боја имаше,и ја сепак си го купив. Е сеа од лани ми седи необлечено ,незнам како да го искомбинирам,баш онака немам идеја. Има и капуљача,гледајте само колку симпатично сум ја закачила на вешалицата (се надевам така е на македонски ),за да ја видите. Ајде предложувајте нешто.Многу многу спортски комбинации не искам,кежуал да. И сеа ...знам дека можам со црна маица и црни чизмичи и фармерки,али стварта ми е нели нешто покреативно. Јас чекам. Ииии,вака на сликава изгледа као да е подолго ама не е ни до пола гз,само што така стои...разврљено да кажам.
Може да го искомбинираш со обична бела мајчка и некое интересесно долго ланче.Надолу може со светли фармерки некои избледеани и некоја интересна чанта што би одговарала на комбинацијава.А може и најобично со црн панталони и сиурно имаш црни обувки и црна ташна
После веридба иде свадба па ајде чекам совети иии да...палтенцето не е за таму ,туку само за по пат (да и биде ладно на смајли )
Не сум ама баш ич по вакво облекување али коа го видов ѓерданот ми светна прекрасен е...чантата ми се сиѓа,а капутчето ми е баш онака фенси...и можеш да го носиш и во други прилики...фустанот нема да го коментирам..пошто не носам тој вид фустани инаку е ок... едит...мислам дека ако ненѓушите се поситни се во ред ако се поголеми не...а чевлите се топ