Мене ми се допаѓа, јас лично би ставила и кафено ланче или некоја малецка кафена марама. А никако со овие спортски чизми. А сукњата супер што вака си ја кренала и искомбинирала. инспирирана од старфиш?
Па кога и ја видов комбинацијата на Старфиш, веднаш низ глава ми пролета сукњта и си реков ај да пробам
Боа најискрено синоќа уште кога ја постираше сликата со комбинацијата, напишав мислење во врска со тоа и таман да кликнам испрати ми се пободале компјутерот , нешто заглави и во преостанатиот дел од вечерта неможев да отворам фемина Толку од мене оффтопик ајде да прокоментирам сега конечно за комбинацијата што си ја направила Мене ми се допаѓа, не изгледа воопшто лошо.Само внимавај сукњата да не биде над појасот како на втората слика малку што се подигнала, убаво стегни го појасот..на правата слика е супер А чизмите некако не ми идат во комбинацијава, ако имаш ниски црни чизми до глужд би можело такви да носиш.Мене овие ми се поспортски, не се вклопуваат тука. И можеш да искомбинираш со марама иста боја како појасот или аксесорис. А чанта каква планираш да носиш ме интересира Ах Старфиш жено што им правиш на луѓево, модна инспирација на форумов
За пантолоните на baquf4e супер би стоеле со дебели лилави хулахопки како што се танките црти, и со црно пафи блузе, на тоа можеш да ставиш бисер или некое друго ланче со привезок како бојата на хулахопките и ниски чизми тоа задолжително..... Поздрав до сите од фс
Боа зашто да не излезеш вака, баш ти е слатка комбинацијава, само едино очи ми бодат тие чизми, ако имаш некои што не би биле толку гломазни подобро би било, не секогаш треба само бојата да се гледа да одговара , Спојлер и тие обетки не ми се допаѓаат баш , ако имаш некои по винтиџ кафени ми било по убаво иначе вака е супер цела комбинација
BoaVista ми се допаѓа оваа комбинација, само носи ги чевлите што ги однела сестра ти во Скопје Што се однесува до накитот јас лично несакам пластичен накит...па можам вакво нешто да ти предложам
Искрено не ми се допаѓа тоа што толку високо си ја кренала сукњата, чизмите не ми одговараат, мислам дека би било поубаво ако имаш некои поелегантни, и би можела да ставиш некое ланче или марама слична на сукњата.
замислете си тексас суќна, кафеафи чизми и кафеава ролка. сега црни така нешто дезенирани холохопки или обични месо боја? :Ѕ
По можност ни тие ни тие,ако имаш некои интересни дезенирани кафеави,кремасти... Ако немаш тогаш подобро месо боја
Дефинитивно првата. Јас надоле би земала црни панталони и ако имаш кремасти чевли уште поубаво. А преубаво е џемперчето како болеро што и да е
И јас гласам за првата комбинација Стварно е преубаво џемперчето, некако уникатно и модерно Ќе ти го украдам додека сум во Штип
Скај втората комбинација не ми се допаѓа. Значи првата дефинитивно!Инаку џемперчето во душата ми остана,камоли да најдам вакво овде одма ќе си купам Многу е убаво. Инаку можиш да го носиш со црни панталони и штикли слична боја како џемперчето.Исто може и кремасти Или пак црни може да бидат со плус некој детаљ што ќе одговара на џемперчето. ПС каква боја е џемперчево? Златна или кремаста?
Болеро е и бојата е кафенкаста. Имам црни панталони но на џеповите има сребрени токи и многу ме нервираат. Дали би одговарало со темни тесни фармерки Го гупив од Штип од бутик Тина.
Мене па не ми иде убаво со црни панталони Скајче,јас мислам дека боље е со фармерчиња а црни салонки да облечеш