Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    belieber можеш да ја носиш со фармерки и патики, со било каква спортска комбинација. Многу ми се допаѓа :)

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Кога си поспортски облечена, можеш и на фармеки. Многу ти е убава, да си ја носиш. :*

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  3. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.875
    здраво феминки
    се спремив за да испагам, си облеков маиЧка панталонЧиња и палте....ама ми дојде страв да ме ни студи и сакав да облеЧам џемперЧе врз маиЧката, ама единственото сто ми одговара во однос на боја е малку подолго од палтето.
    во недоумица сум сега дали би изгледало ок, или како надавано.
    ако имате мислење фала однапред

4. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    ^ мене пак надаваното и тоа облекување во слоеви, ако е во мера секако, често ми делува доста шармантно. Ако го носиш со самодоверба и ако не се замараш со тоа подолго џемперче никој нема да ти замери! А смее ли некој да ти замери? Не се секирај ти и така си девојка со стил, гледај само да ти биде топличко ;)

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  5. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Девојки јас сакав да ве прашам дали уште со носат балетанки или ладно е за нив, имам убава комбинација што ми текна али не знаев дали ќе одговара со балетанки на ладново?

6. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    ^ Јас мислам дека е премногу ладно за балетанки, мене ми е ладно и со патики. :lol:

7. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764

Па ако на комбинацијата ти одгорава да ставиш дебели хулахопки, зошто да не ....

8. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Od kaj si ja kupi ?

9. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23

па комбинацијава ми е со фармерки со висок струк, кошула бутната внатре, тенко каифче и мислев балетанкиве- иста боја се и балетанките и ташната и каифчето

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.727
    За утре, за во школо планирам да носам едни потспуштени тексас фармерки, може да се каже дека се раперски (ги имам постирано во Модни Критики ако некоја феминка ги има видено :)) и едно кратко, тесничко џемперче што потсетува малку на винтаж ама не е. Ама зашто ова е кратко и фармерките се подспуштени, одоздола џемперот сакам да носам една тенка маичка со три-четврти ракави што долу има ластик и е подолга, и паѓа слободно.. леле ич не ме бива за објаснување. :D Долу ќе носам црно-црвени кожни старки а одозгора црвено палтенце од чоја кое исто потсетува малку на винтаж со златни копченца, го имам постирано во Со што да искомбинирам? Е сега, сакам да прашам да не ми биде ладно вака, и дали ќе ми стои џемперот со маичката, која патем е со малку потемна кремава боја, да не биде пренабрано и стуткано се.. :?:

11. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Од Италија ми ја донесе брат ми :)

12. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    585
    имам ваков сличен капут само што мојот е црн,исти се копчињата како на сликата ама на крајот на ракавите и кај крајот на капутот кај половината има ластик и некако цел капут се собира на краевите прашањето е :D дали би можела да го искомбинирам со штикли затоа што не е како други капути што се пуштени надоле :)

Прикачени фајлови:

13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    ^Знам за каков капут мислиш, имам такви јакни со ластик.
    Ако го носиш раскопчан, не би требало да биде проблем да си облечеш штикли. На закопчан малку почудно изгледа, естетски баш не одговара.
    А ако ти смета ластикот, земи рашири го или извади го, многу поубаво изгледа и многу повеќе можности за комбинирање ке имаш.

14. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Во сабота сум на роденден во кафана кај многу близок другар и не сакам стандард црвено црна комбинација, одвратна ми е. Сакам да ги носам чевливе, си ги купив без да размислам со што да ги носам и ми треба помош. :D

http://www.bershka.com/webapp/wcs/store ... Bstitching

15. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Sephora направи некоја црвено црна и бела комбинација. Најубаво така искомбинирај. На пример штикливе со црни пантолони, бела блуза или кошула, црна јакничка или сако, и црвена ташна :)

На plavata212 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    5.158
    1. LBD - little black dress

2. кошула бела,фармерки и црвен кармин

3. бело фустанче

4. сукња

5. ако сакаш поедноставен изглед како со косулчето,не заборавај да носиш големи ланчиња ама едноставни, како што е бувот..

иначе со црвените штикли одат следниве бои: црна, крем, тегет, ЖОЛТА!!!, или сина- обична.

Сепак црвените штикли се украс па најубаво е кога тие се гледаат најмногу.

17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Сефора од мене имаш предлог за црвено-тегет комбинација во која можеш да додадеш и нешто бело... Ќе дојде во морнарски стил ама мислам дека ќе биде поубаво отколку само црно-црвена комбинација :)

18. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Јас те замислувам во фустанче во беж боја и црвен накит :)

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.175
    Сефора јас би ги носела со нешто сиво, сино, крем. Со тегет и со црно е премногу честа комбинација. Или мене низ глава ми помина слика последното фустанче што го стави во модни критики со овие штикли. :wasntme:

А јас да си прашам времево не е за балетанки, за со салонки ладно ми е, патики не носам, е сега - се чизмиве за на факултет со фармерчиња или од одма да си почнам со високи чизми?

fajlovi/image/thumb/40786

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Марамке јас вака најискрено што може ќе ти кажам дека девојките што се штиклосуваат за на факултет не ги сфаќам сериозно и смешно ми делуваат.
    Друго е на полна пета чизма, а друго е на штикла.
    Јас си почнав со високите чизми, така да од мене имаш за нив зелено светло. :)

На Springy, crazylady, simoncelicius и 2 други им се допаѓа ова.