Сакам да комбинирам ланче од оние долгите со бисери што се, бојата ми одговара со облеката, но никако не седи со блузичката што сакам да ја носам. Дали да ги измотам околу рака (како алка), или многу би седело глупо? плс хелп
Хм, Еме мислам па ако немаш друг накит, пробај.... Мислам дека не би било глупо, само пази да не ти се скини ланчето...
Преврзано ми е со дебел конец така да нема кај да бега. Плус имам гледано слики со такви алки (ама баш исто седи како и да измоташ ланче), а со таква боја што ќе ми одговара на комбинацијата немам алка.. плус и комплет ми е со обетки.... сепак ќе видам тенкју Данниела
Ми се свиѓа идејава, мн повеќе сакам такво алче не бисери намотани околу врат. Уште ако е некоја посветла боја, и ако можеш да вметнеш уште некое алче супер ке биде Еве ти некој пример
И пошо не собира повеќе слики морам нов пост, ако е црно можеш да го доукрасиш со машнички оние што ги носат во коса, или наједноставна лентичка, еве вака А и ова ми е мн штосно само ако имаш талент да го направиш
Еее баш вака мислев... ми се допаѓааат најмногууу!!! тенкју вери мач... талент колку сакаш имам сепак малку ми беше глупо дека излага како 7 алки да имам и затоа....
Прво помислев нема баш мн комбинации ама прочепкав и има доста интересни само не со хулахопки туку со панталони сепак може да ги носиш вака * кратки црни чизмички, црна ташна и црна јакничка поелегантна од оние кожните и бела туника * крем штикли чизмички, бела туника и крем палтенце или јакничка и плава ташна *црни штикли чизмички сеедно црно фустанче црно палтенце и ташна *појака боја на розево фустанче со плаво тенко каивче и кафенки штикли или чизми * црна јакничка или палто црно шалче и чизмички и посветло сива туника И сеа за сеа толку идеи имам
Според мене со се Фустанчиња, туники, подолги џемперчиња, сукњи, кратки пантолончиња (зимски, оние од подебел материјал што се) со чизмички (повисоки, пониски )........ Имаш многу избор. Околу боите неможам да ти кажам, сама си го знаеш вкусот, (дали сакаш по впечатливи, или по мирни комбинации) Еве ти некои сликички за идеи плус Спојлер
Како прво убави хулахопки, со здравје да си ги носиш! Не се многу трики за комбирање, што знам, пример еве најдов некои слики кои може да ти помогнат најлесна комбинации со little black dress со црно кондури па толку од мене!
Феминки ,мала помош ? Имам вакви џинс и ке ги носам со ваква слична кошулка Паа незнам за накит,чанта .. мала помош?
може искено, мене не ми одговараат и не ги носела! маичката ти е малце по свечена! одоговараат со црни панталони или срна суќња! Е сега ако толку многу ти се свија, еве пример црно сако ми ја доплнува комбинацијата ташни
ке го цитирам Тошо и ќе речам -ТЕГЕТ ЧОРАПА НА СВЕ ИДЕ сигурно ќе најдеш нешто еве ти мала инспрација Спојлер
Да, јас би го носела... епа со светол џинс, бела ролка одоздола и црвени чизми... може и со црна ролка и црни чизми... па да додадеш некоја алка во црвена боја... валда ти помогнав
Зашто да не, што му фали Со фамерки и било која блузича, ролки ако носиш! не ги го носела со кошула само!
WhiteAngel-Болерото е преубаво и го замислувам со бела кошула и црвен кармин ,потоа со црна сукња-панталонки и црна кошулка,или на ролка ако ти е за секој ден. Исто би можела и со маичка и марама. Тексас темна сукња,тегет хулахопки,болерото и марама или ланче .Преубаво е
^^ Јас би го искомбинирала и со друга боја, темно зелена на пример - блуза - со некои минимални кафени шари во правилни геогравски форми - балкави е прво што ми паѓа на памет и убава слика си оформувам. Црвено тенко каивче, фармерка и кафена чизма... Па и некои интересни обетки = :up: Или пак плави цевка панталони, крем маичка и црвени чизми. Спојлер