Девојки имам кошулка на треклоп позади се врзува на три четврт ракави обицна бела е нее свечена е сега зборот ми беше дали би одговарало со фармерки и кратки чизми на штикла оти слабо стојам со панталони,а и воедно да прашам кафено со лилјаково темно иде или не пример црни хеланки лилјакова блуза со кафени чизми и кожна темно лилјакова јакна и кафено со која друга боја би идело имам на план да си купам кафени па малку ме буни со што би се носеле или сепак црни да си земам позз
а Бела кошулка каква и да е одлично иде со фармерки тесни целите, плус кратки чизми на штикла има да бидеш многу секси.
фала многу маја планирам да ја носам со црни тесни фармерки и кратки црни цизми со лилјакова кожна јакна биди ми поздравена а да ми одговореше некој подобро ли би се комбинирале црни или кафени чизми(мислам дека има и сиви прљаво сиви темно незнам да ја опишам бојата) или пак такви гардеробата мие повеке лилјаково,сиво,кафено и зелено темно ( имам и лилјакова јакна,војницко зелена и црн капут) па некако ме бунат баш кафени дали би одговарале или? неодлучна сум незнам што да правам
Шкорпија јас мислам дека треба да си земеш или кафени или црни.Според мене не одговара лијакова со кафена боја, но затоа војничко зелена со кафена многу одговара А црните мислам дека ќе можеш да си ги носиш со се
сепак би земала црни иако имам три пара црни но платите ни се толку големи што неможеме сите да имаме разни чизми за секоја јакна посебно фала многу CIA дефинитивно се одлучувам за црни кога ке си купам ке поставам слика да се пофалам де позз
Јас си прашав ама не добив одговор . Сепак пробав како ќе стои кафеава со таа виолетовата и баш стои преубаво. И во комбинација со бела... супер! НО, само да е темно лилава/виолетова!
Доколку ги носиш како што го даде примерот, да, преубаво би стоело. Сепак треба да внимаваш ако комбинираш само виолетова и кафеава, затоа што доколку едната нијанса не е соодветна на другата, се паѓа во вода.
Епа веќе ако имаш црни чизми купи си кафени, пак можеш со ксоро се да ги комбинираш, мене баш убаво ми иде темно лилјаково со кафено, исто и темно зелено, многу убаво ќе биде. Ќе си земеш и кафена ташна или пак каич или некој друг аксесорајз и ќе си искомбинираш убаво и со кафеаво. И така веќе имаш црни чизми, ако купиш пак црни секогаш ќе имаш само црни чизми
Пааа, јас како нељубител на тексас горе-тексас доле комбинација, ти препорачувам да го искомбинираш со некои панталони. Со фармерки, ако сакаш, јас не би одела така. Можеш дури и во боја да бидат, а одоздола да носиш бела маичка со црна апликација. Ова сега ми дојде на памет, поим немам од каде. Можеш со многу работи, ролки НЕМОЈ жити се. (Зошто толку ги мразам чудесииве?! ) Одговара саково, и со маичка, и со кошула, а одговара и за поспортска верзија со патики, и за поелегантен изглед со чизми/штикли.
Штом е тексас тогаш ќе оди дефинитивно со тесни фармерки и високи штикли. А мислам дека убаво би стоело и со тегет боја фармерки/пантолони, со кафени, црвени или кремави (зависно ако носиш вакви бои)... знаеш за какви мислам. Исто така добро би стоело и со тесна маичка со натписи ама да биде подолга како туника + некое подолго ланче, а палтенцето откопчано, или пак можеш со кошула за поозбилен изглед. Со сукни не би ти препорачала да го носиш. Да не беше тексас ок, ама вака мислам дека не оди. Позз се надевам дека помогнав.
@Higlander Во однос на боите би ти препорачала да го носиш со сива или црна комбинација, или пак ако си љубител на актуелните бои, тогаш можеш со жолта или зелена (темни). Сепак ако ти е за НГ, тогаш би ти препорачала со црни пантолони тесни. И накитче можеш да вметнеш во друга боја пример сива и ако имаш сиви салонки.. супер комбинација, во секој случај
Девојки ми треба помош од вас. Наредната недела имам една свеченост на која сакам да носам слично фустанче како на сликата само црно и е без ракави. Сега не знам со што да го искомбинирам бидејки е ладно морам нешто да имам одозгора. Некој предлог? да напоменам целото фустанче е чипкано.