Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    800
    Prvata definitivno so crni, tesni pantoloni do gluzdovi i visoka 12sm stikla.....boleroto e prenajubo !
    [mod-kirilica:1uhpuee0][/mod-kirilica:1uhpuee0]

2. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Скај баш ми се допаѓа првата комбинација и јас мислам дека би одговарало и со темни тесни фармерки и со црни салонки :)

3. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Скај додавам уште еден глас за првата комбинација :rock: многу е јака, нема да згрешиш ;)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Скај и на мене ми се свиѓа многу првата комбинација . Болерото мене многу ми се свиѓа , ептен :)

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    Ете ве послушав се облеков со првата комбинација и со тени темни фармерки и црн каиш и доле ќе носам црни салонки.
    Фалааа

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Добро што ги послуша за првата комбинација,болерото е сон.Во секој случај убаво да си заминеш.

7. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Не знам дали е најсоодветно место за ова прашање,ама ај да си прашам :angel:
    Вчера, со мајка ми ги пресуредувавме нејзините стари облеки и обувки.. И си земав нешто и од некаде ми се најдоа вакви кондурчиња
    само наместо нитни има врвки, и не се лаковани туку се нешто како скај, кожа, незнам ни јас
    Мајка ми ме убедува да ги земам и да си ги носам, ама незнам баш, колку што имам приметено, никој не носи вакви.. Што викате вие? :?:

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    moda-i-stil/vintage-style-t4424/
    Разгледај ја темава, глеј ги сликите, пола од девојките на сликите носат слични винтејџ кондурчиња.
    Имаш толку многу слики да сигурно ќе ти дојде идеја со што да ги искомбинираш.
    Јас велам исчисти си ги од прашина, разгледај ги сликите и носи ги, верувај модерни се.
    Не е модерно само тоа што овдешните девојки го носат, денешнава овдешна униформираност е досадна, биди поинаква. ;)

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Носи ги многу се слатки само среди ги дотерај ги да не се познава де се стари :lol: а лесно можеш да ги искомбинираш многу убаво стојат со фармерки цевка

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Незнаев кај да го поставам прашањево па ај тука... Дали е ова нов моден тренд со кој не сум во тек? Едната страна од кошулата внатре во панталони , другата надвор? БАш ко на сликава

Жаре берберот пред некој ден ја носеше вака, а денес и една водителка (на емисијата ВО ТРЕНД)...Башка и во еден каталог за облека видов, незнам што е финтата, ама мн грдо изгледа. :lol:

11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ ауу и мене ми е грдо! Трендов - :shake: И ако воопшто ова е во тренд, никогаш нема да облечам кошула и пола да ми биде внатре пола надвор |( , па макар и не била во тренд! :!:

12. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Јас прв пат и видов овде за овој нов тренд :lol: .
    Абе стави или внатре кошула или извади ја надвор, како е ова до пола?
    Ај фармерките едната нога в чизма, другата спуштена над чизма :lol: :lol: :lol:

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Мислам дека машките пред се, почнаа вака да ги носат кошулите.
    И до некаде би разбрала за машко, ама за девојка?! Категорично не!
    МНогу лошо изгледа за девојка, некако неуредно, неестетски.
    Се знае, или кошулата сосема надвор, или сосема внатре во панталоните. Јас преферирам во фармерки да ми е бутната, и да имам каиш на панталоните.
    Никогаш не би излегла вака, како од вц да сум искочила и сум заборавила да се наместам! :tmi:

14. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    ^^ И јас имам гледано машки така да ги носат кошулите и плус за каишот да се гледа поготово ако е некој скап 8) Ама не е од скоро,одамна го имам прметено тој "тренд"..

15. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Дали би можела вечер да носам бело фустанче целото е на нитни залепено скроз за тело, или би било летно...? Со црни получизми? :?:

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    ^Не е до бојата,во прашање е материјалот ;)

17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Не е тенок материјалот, по дебел е не е како летните фустанчиња а моделот е нешто вака [​IMG] само од деколтето надолу до долу цело е на копчиња и не е балонка долу туку прилепено уз тело.

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Епа чим викаш дека не е летно не гледам проблем зашто би се мислела :) Ако не е летно а не го носиш во зима,кога ќе го носиш? :) Бела боја не е забрането во зима да се носи,ако ти е затоа ;) И би требало да одговра со црни получизми ,сеа незнам каков им е моделот :wasntme: Ама па мислам дека со салонка вакаво фустанче повеќе би идело :) :)

19. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Мислам дека ке одговара и со получизми...

20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.617
    Допаѓања:
    2.472
    добив поклон преубава жолта голема ташна и жолт шал .. е сега прашањето ми е што мислите би изгледало ли ок ова време да ги носам со црни панталони, црни чизмички (рамни) и црно капутче.. ( зборувам за денски излегувања).. или сепак да се откажам од идејата зимно време да носам жолто?