Кога јас би бирала би го облекла првиот, повеќе ми се допаѓа. Не дека и вториот не е убав, но првиот ми падна повеќе во очи.
SkyAngel - Втората (онаа со чизмичките) по е по мој вкус и по интересни бои има, а онаа првата со белата кошула ми е по елегнатна Сеа зависи за каде ти е
Дефинитивно првото..според мене могу поубаво е..можеш кремово со црно,црно со тиркизна,тегет со кремово,црвено со црно..друга комбинација не ми текнува
Вага95 Јас би го искомбинирала со црни хулахопки (непроѕирни) и чанта и чевли во некоја друга боја, тегет, црвена или портокалова. Ловер Мене ми е поубаво првото ама без таа машна одпозади.
LoveR првото дефинитивно али јас би одбрала посветла розева боја... Иначе ми се допаѓа фустанчето и со машната е ептен интересно...
Кате црвената сукња со црно, бело, крем, сина, тегет. Тиркизната сукња исто, плус можеш и со розева. Ловер мене првото повеќе ми се допаѓа како модел, иако јас би го направила во една боја, без чипката. Ако веќе сакаш со чипка нека оди до доле и машната да ја нема. На овој фустан доле има ко 2 см од материјалот без чипката и лошо изгледа.
девојки би носеле ли вакво крзнено палто? мене проблем ми е тоа шо е мн светло шо знам некако ..... м?