Mногу убаво може да се искомбинира,со дебели кафени (на пр.)хулахопки,чизмички и блузичка или ролче,па може и џемперче некое во кафена боја како хулахопките.Незнам сега точно на какви нијанси ти е сукњата,ама еве ти некои комбинации колку за идеаја.
Eве страна кое е многу интересна си правиш акаун и комбинираш облека многу е интересно еве го мојот профил разгледете ги моите комбинации може ќе ви помогнат eве неколку http://www.polyvore.com/love_this_style/set?id=39085937 , http://www.polyvore.com/new_style/set?id=39086656 , http://www.polyvore.com/rocking_style/set?id=39108560 , http://www.polyvore.com/do_fashion_iam/set?id=39124618 ги направив лично јас па регистрирајте се и правете си вакви комбинации
Секогас сум во недоумица кај секојдневни џемперЧиња дали да искомбинирам со еднобојна маиЧка или маиЧка со принт. Истото ми се слуЧува и кај џемпери во линии, маиЧката во која од двете застапни бои да биде. Знам и така и така комбинациите се ок, оти сепак се секојдневи не се за работно место или бар, али сугестија која од прилозените комбинации е подобра би била добредојдена.
Јас би избрала еднобојна маиЧка без никаков принт и интересно дземперце . Интересни ти се парЧињата облека од сликата мозес убаво да си комбинирас. ОбиЧна, но секси маиЧка и дземперЧе, супер комбинација за преку ден .
Даничап, со маица со принт ти е поспортска варијанта, а со обична маица покласична, со риги ќе разбиеш монотонија. Јас ги комбинирам зависно од расположение. Како и да е, убав, среден и едноставен изглед.
Ај помош молам... Ги најдов штикливе, ама видов дека штиклата им е расипана, и сега се двоумам дали да ги носам на поправка, т.е. дали да ги облечам со нешто или да збирет прашина сеуште или да фатет некој контињер ? и ова капутчево има многу убав модел... струкирано е и надолу паѓа широчко... е сега нз дали да ја оставам крзнената јака или да ја извадам...и дали да го носам или и тоа нека збира прашина во плакар(од прабаба ми е )
Јас не би ги задржала и двете работи, искрено. Не знам како може да се средат чизмиве во понатамошна преработка, тоа ќе ти даде совет некоја феминка која тоа веќе претходно го правела, но јас би ги фрлила. А за капутчево, можеби дека не се гледа баш убаво моделот надоле, него само црнила, па затоа ти викам и тоа да го фрлиш. А и мислам дека не би ти личело тебе ваков вид на капут да носиш, млада си. Но како што кажав не се гледа баш најдобро моделот на капутот, сепак би можела да го оставиш и да го носиш за некои посвечени пригоди, за секој ден ми е too much.
Многу јасно дека не намеравам да го носам секој ден... Ама нз дали да му ја извадам крзенанта јака, а иначе да го фрлам нема теоретски шанси антиквитет е има едно 70 години ко ништо за штиклите чекам други понуди сепак фала
И мене некако не ми се допаѓаат штиклите, чудни ми се...А капутот ако може тоа крзното да се извади од горе, да си го носиш чим е струкирано и убаво ти стои.
Вакви чизми никад не би облекла, мислам дека тука не е проблем само штиклата ( барем така се гледа на сликата) . Капучето ми е убаво, за свечени пригоди да би го облекла ( бар за моите години), а мислам дека нема потреба да се вади крзното мене лично ми се допаѓа. п.с сепак твојата одлука е најважна
Искрено, јас никогаш не би ги облекла чизмиве. Воопшто не се вклопуваат во мојот стил, а доколку не се вклопуваат ни со твојот, би ти препорачала да не експериментираш и да ги оставиш онаму каде што си ги нашла.
Реина, чизмите мислам да си ги вратиш на место и да не вадиш повеќе. Никогаш не би ги облекла лично јас, грди ми се многу и не се вклопуваат во мојот стил. А треба да си мојата наставничка по математика за да се вклопуваат во твојот... Се шегувам. А капутчето ми се допаѓа. Јес да не се гледа многу убаво на сликата, ама и јас имам неколку слични на ова од баба ми и знам отприлика какви се. Фрлање-во никој случај. Носи го, ама не за секој ден.
Фала ви многу... за чизмите прашав ради што на 2/3 места видов исти вакви (иста штикла таква дебела со платформа и таа висина )... е сеа капушчето ќе останит такво исто...мада што јаката стално можам да ја ваѓам и да ја ставам
коа го видов ова подолгото како мантилче на линии црно бело ме потсети на комбинацијава на лавли пепа така да не значи ако е маичката шарена мора еднобојно џемперче одозгора ова на пример мн добро изгледа Таа маичката бела со црн натпис на неа можеш да ја искобинираш со панталони во јака боја ( црвена розева ) или со обични фармерки и црно палтенце или џемперче или па не мора црно кремаво на пример
белите еднобојни маички и блузички можеш секако да ги комбинираш бидејки се едноставни е сеа незнам што од облека имаш на располагање ама еве некои идеи
и сивата маичка има преубава нијанса, се на се доста едноставни а убави парчиња што можат да се комбинираат со се и сешто
Без лутење ама чизмите ми изгледаат ужасно грдо не само поради штиклата туку цели и лично јас не би ги носела. Е сеа ако толку сакаш да ги носиш тогаш пробај да ги однесеш целосно да ги обложат со црн материјал оној како плиш што е ама буквано целосно со се штиклата, да изгледаат како на полна пета да се. Се надевам ме свати каква ми е замислата друга опција не ми паѓа на памет А што се однесува на капутчето не се гледа баш на сликата добро кројот бидејќи е црн, но ако е класичен модел може да помине ама да го извадиш крзното дефинитивно
Спојлер Единствено што ми падна на памет за чизмиве е да ги обложиш вака нешто, , ако е изводливо и да ставиш крзно , еве пример вака . Ако не , барај контејнер А за палтото , да си го носиш, не е лошо, класика.