Зашто да не можеш И според мене барем,секоја боја ,ако знаеш како да ја носиш, е за секое годишно време
Лани цела зима носев жолта чанта. Жолтата ми е една од омилените бои и си ја носам без разлика кое време е.
Феминчиња јас сакам да ве прашам за совет.Ова што го носам на сликата е сукња од времето на мајка ми.Е сега,дали да ја носам вака како на сликата или да одам кај комшиката-шнајдерка да ми ја скрати негде до под колена,па да ја кренам горе и да ја носам во старфиш стил со маичка и каиш.Или воопшто да не ја облекувам (ако е грда) И САКАМ ИСКРЕН ОДГОВОР!!! (И ве молам занемарете го фактот дека е малку подизгужвана,немав време сега да ја пеглам ) Спојлер ***
^^ Баге мене искрено вака како ти стои и како си ја средила ми се свиѓа многу. И да ја скратиш ќе ти биде убава и вака...Ти реши си.
Багуфче ако ти остане волку долга ќе можеш да ја носиш и како долга сукња и како фустанче со оваа должина. Мене вака ми е убава.
Благодарам на одговорите девојки,ми олеснивте По се изгледа ќе ја носам вака како фустанче па за натаму ќе видиме.Ќе ја искомбинирам со накит и ќе ја средам до вечер...Поздрав
Багуфче ја би ја скратила и би ја носела во стилот ала старфиш Нели е малку летно вака сега да се облечеш
Леле бре квин,ме предомисли сега И јас таква сум лесна за предомислување... Женски вие што мислите,летно ли е ова,за вака да се облечам?
Сори Баге Aма мене така ми изгледа дека е летна комбинација што знам ај другите нека кажат а ако ја скратиш во винтиџ стил нема да е летно...барем ја така мислам...
Благица, сега ја видов сликата, вака летно ми делува, како кежуал летен фустан. Ако не сакаш да ја расипуваш, чувај ја за во лето, а ако сакаш да ја носиш сега јас велам да ја скратиш
Женички имам едни постари фармерки, не се цевка , но не се ни широки. Добро повеќе изгледаат ко цевка. Ама излитени се на колениците, што велите да ги искинам на неколку места и да ги носам така? Инаку светли се
Јас обожавам исќинати фармерки..особено лето со обична бела рамбовка и некој впечатлив наќит..така да јас сум сечи таму
Исеков едни пред две години и се убив носејќи ги, но беа скроз цевка, ама овие дека не се скроз се подзамислив малку. Утре добивате слика.
Ова палтенце е од мајка ми заедно со него има и сукна до над колена со висок струк. Иначе кога го облечам палтенцето целото е срукирано и ракавите се малце ко надувани. Срамота ли е да го носам Ама некако и позобилна ме прави ама откочано стои штосно.
Мислам дека заедно ќе изгледаш навистина поозбилно, но сепак само палтото со црна кошулка и црни панталони мислам дека ќе стои добро.