Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    583
    црно фустанче со тегет хулахопки,кој боја плус би можела да ја вметнам ?

2. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Доволно ти се црна и тегет(ако не е премногу темна)...Боја плус би било too much!

На kelly.r му/ѝ се допаѓа ова.
  3. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    темно лила.

4. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Ако е потемна тегет боја, да нема многу разлика меѓу неа и црната, можеш и со бело да искомбинираш. А ако е посветла тогаш не би ти препорачала да мешаш многу..

5. maca-23

maca-23 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    179
    црвен накит

6. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Jaс би го искомбинирала тоа со хулахопки или хеланки со леопардов дезен, би ставила во иста/слична шара како хулахопките/хеланките и наќит или каиш, а може и шешир/баретка како бојата на туниката. Чизми и ташна. Совршена комбинација. :)

Црвена дефенитивно. Да ја разбиеш монотонијата од овие две темни бои. :)

7. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Тегет и црно е најлоша комбинација... Или едната или другата комбинирај ја..
    Додуше ако е тегет накај мастило плава, може да е ок... Јас ако би ја носела комбинацијава веројатно би додала сива... Ама пак да кажам, не знам каква е твојата Тегет :D

8. Mrs-Crawford

Mrs-Crawford Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Феминкии сакам и јас да прашам нешто :))
    За Нова сакам да носам фустанче ус тело ама сакам и да носам чизмички ко што се сега у тренд до глужд со превртена кожа односно соо крзно. :)) Знаете за какви зборам претпоставувам :)
    Сакам да знам дали би одговарало. зошто мајка ми вика нема да одговара -.- :@
    Така се иам замислено и готовоо :))
    хаха но може да ме премисли вашето мислење, така да чекам одговор :))
    :P

9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.872
    Ако боите пасуваат да.
    И јас имам една слична комбинација на фустанче уз тело и кратки чизмички, за мене е супер комбинација :$

10. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Убаво ти вика мајка ти, не ми се ич за на фустан тие чизми, иако се многу убави. За по ден, на фармерки и слично да, за со фустан уз тело па и за Нова Година не... Само салонки стави, ништо повеќе. :)

11. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68

12. Devica88

Devica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Девојки, какви салонки да ставам на ова фустанче,го купив летото и го носев на сандали иста боја а сега ми треба за свадба да го облечам но неам вакви салонкииии,имам тегетни,сиви,црни(што не ми се свиѓаат) бели...помошшшш :)

Прикачени фајлови:

13. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    Феминки, ај ве молам за ПОМОШ. Нова година ќе славам во домашна атмосфера со друштво. Ќе бидеме на планинско место. ПРЕДЛОЖЕТЕ МИ ШТО ДА НОСАМ :D Мислам дека свечен фустан не би ми одговарало за во домашна атмосфера. Што мислите? :) :inlove:

14. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Имаш на избор многу убави дебели хулахопки крем боја со кафена туника и кафени чизми - супер! Јас така би комбинирала. Воедно можеш и саатот да си го ставиш, кафеаво со портокалово оди. :)

@ELT-S
    Штом си во домашна атомсфера можете да си се договорите што ќе облекувате. Свечано јас не би носела, плус на планина плус дома кој ќе те гледа. Ако толку сакаш да се дотераш можеш некој подебел џемпер и фармерки или дебела туника и хеланки за да не ти студи и готова си. Јас кога би одела вака со тренерки би седела. :) :)

На Skorpija87 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. iskra.pet

iskra.pet Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво,
    Мала помош околу комбинирањето на портокаловото саатче. Супер е и оригинално :) , може да се комбинира многу едноставно на пример со црно-бела комбинација(блуза-сукња/панталони, хеланки), или со марама во слична или иста боја, ги има насекаде и со дезени црно-бели во линии а на еднобојна рола, блузичка или сл. Може и со кафена ролка, елече, и хулахопки дезенирани например на Пенти во овие нијанси, портокалова, кафена, крем па дури и маслинасто зелена.
    За комбинацијата исто може да се вклопат таков тип на дезенирани хулахопки кои ги има со пристојни цени и во Сара продавниците.
    Ех, се надевам дека малку од малку помогнав со моите сугестии.

Голем поздрав :)

На Skorpija87 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    @ELT-S
    Штом си во домашна атомсфера можете да си се договорите што ќе облекувате. Свечано јас не би носела, плус на планина плус дома кој ќе те гледа. Ако толку сакаш да се дотераш можеш некој подебел џемпер и фармерки или дебела туника и хеланки за да не ти студи и готова си. Јас кога би одела вака со тренерки би седела. :) :)[/quote]

Фала за предлогот. Така и си мислев, нешто туника, или фармерки/панталони и некоја убава дебела блуза. :D ФАЛА МНОГУ за предлогот!

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    фала многу на помошта мислев на вакви хулахопки во боја не дезенирани
    сивите,тиркизните или лилјаковите што мислите :?: ( за на кафена туника темно кафена) позз :)

Прикачени фајлови:

18. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Јас на ова би црни, елегантно салонки, одозгора врз фустанчето црно крзно....

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Модни критики (за не толку храбри феминки)

Девојки денес си го купив ова фустанче за нова година па би сакала да ми дадете некој совет или идеја со што би го искомбинирала, чевли, каиш, накит, коса итн. ;)

Прикачени фајлови:

20. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Значи девојки си сошив фустан сличен на овој , само во пределот грбот не е ист ..

И да фустанот е во тегет боја еве ваква

Ќе ве замолам за помош ...со што би можела да го искомбинирам?! .. со какви хулахопки и какви accessories?! .. Помош ! :D однапред ви благодарам :*