Форумџика на годината

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672

На Akana му/ѝ се допаѓа ова.
  2. victoriasecret1

victoriasecret1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    88
    Фустанчево го купив за Нова година но незнам .. со што би одело .. какви штикли .. флизура .. накит .. одозгора нешто .. ве молам за ваше мислење :?: :) :) :) :)

Прикачени фајлови:

• DSC08689.JPG
      DSC08689.JPG
      Големина на фајлот:
      115,7 KB
      Прегледи:
      313
    На Tamatam му/ѝ се допаѓа ова.
  3. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Би можела вака

Прикачени фајлови:

4. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Мммм фустанчево ти е :inlove: ми се допаѓа премногу! Избери во комбинација со црно или пак, мене мнооогу убаво ми седи црвената со кремава... ако сакаш некои слики ќе побарам па ќе ставам... значи крем штикли таков накит и плик :l:

5. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    значи црно-црвена комбинација без промаш. Црни салонки (висока штикла), црна плик ташна, бисерни хулахопки, кога е поразголен горниот дел косата пуштена или полупуштена...најдобро кадрици. :)

6. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Koja od vas ke nosi crno fustance... ? i dali mislite deka e preterano samo crno ..da se smeni za ng ? :*

7. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    81

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Па твој си е изборот, ете можеш да вметнеш хулахопки крем боја (значи проѕирни) да не биде скроз цела во црно. Накитот може да смениш боја слободен избор ти е (црн, црвен, сребрен, крем.....) исто и за чизмичките/салонки... црното е секогаш во мода така што не е претерано, само да не биде ептен ко за на погреб :worried: еве јас лично ќе одам во комбинација црно-сиво-бело :)

9. cacikr

cacikr Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    243
  10. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Дали одат во комбинација тегет шорцеви, така ни светли ни темни ептен, со црни хулахопки? :?:

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.646
    Допаѓања:
    9.181
    Штом е тегет,мислам дека ќе ти одговара.Немаш гајле,беља ќе беше да беше светло и црно да мешаш :lol:

12. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
  13. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Прекрасно ти е фустанчето. Јас би го искомбинирала со златно. Како што гледам по мојот град по излозите се е црвено и златно. Можеш златни штикли(ако најдеш), златен наќит и златна ташничка. Друго ништо не ти е потребно. :)

Прикачени фајлови:

14. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    За нова година си купив црно фустанче со златно нешто како принт му доаѓа тоа златбото како зебрасто ама црно со златно и горе има црн брош со педуви и синџирчиња до другата страна на двете прерамки(дебели се прерамките), неможев да најдам некоја слична слика, и месо боја салонки па каква фризура и накит ми се потребни? За хулохопки се мислев месо боја, да не ми се совпаѓаат со фустанчето.

15. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Ми даде мајка ми денес кошула која братучед ми ја дизајнирал за мене. Е сега работата е што незнам на што би ја носела. Некоја розева боја има. Може некоја нијанса измеѓу розево и малку портокалово. Дизајнот многу ми се допаѓа, само што стварно незнам на што би ја носела. Ако може помош дали да ја носам воопшто или не, и со што да ја комбинирам.

Еве ја сликав како изгледа само што со апаратот неможе да се долови конкретната боја. И не е пеглана пошто вчера сум ја добила :$ .
    Еве од напред како изгледа:

И еве од назад:

Прикачени фајлови:

• IMG_0808.jpg
      IMG_0808.jpg
      Големина на фајлот:
      82,6 KB
      Прегледи:
      220
    • IMG_0810.jpg
      IMG_0810.jpg
      Големина на фајлот:
      63,3 KB
      Прегледи:
      220
  16. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Како што го опиша фустанчево, бајаги детали има по него. Јас не би носела многу накит, може алка само некоја во златна боја. А за фризура, не знам каква коса имаш..можеби да ја собереш некако, м? :)

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Мене многу ми се допаѓа бојата..е сега тие цветните детали не се гледаат баш убаво.. :worried: Не носам многу кошули, иако имам еден куп и така ми стојат во шкаф.. :tmi: Според тоа не сум многу компетентна да давам сугестии :D , ама ај кога би ја облекла кошулава би ја искомбинирала со фармерки, во нијанса некоја како плавото од цветниот принт. Или можеби со бели панталони. :)

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Со најобични фармерчиња, пикни ја во нив, можеш и некое тегет/сиво џемперче да облечеш одозгора, можеш и сако... Каивче, црно, сиво, тегет. Исто како и која било друга кошула, нека не те бунат цвеќињана. :D

19. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81

јас би ти препорачала да го искомбинираш со кафеаво но не она темната оваа што е хит оваа сезона! пр.можеш таков каиш на струк тенок кафеави чизми и некое плетенко дискретно шалче во истата боја.....или пак ако имаш долга коса мозеш од оние лентички што се во иста боја како чизмите каишот и чантата.....тоа би ти било идеална комбинација!

20. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Кошулкава со фармерки. Јас имам еден куп кошулки а вака шаренките ги комбинирам со фармерки. Еднобојна, двобојна (пример бела, кафена, црна со сиво) ја комбинирам и со сукња, но овој вид како твојот само со фармерки и чизми, фармерките внатре. Можеш над кошулата некое џемперче со копчиња да облечеш, каиш ќе си ставиш како чизмите и супер ќе изгледаш. Иако е светла бојата немој да се двоумиш и да не ја носиш зимава :!: :)