Да ве прашам за мислење дали би одговарало вакви чизми без да носам на хеланки со некоја туника ? општо како да ги комбинирам ?
Епа ајде ВЕ моламм за ПОМОШ!!!! За Нова Година!!! Btw прво ке бидеме во дома, а потоа ке искочиме во кафич!! 1.Варијанта е да носам црна кошула (мене ми е омилена, со убавоо и пристојно деколте) а врз неа топ фустанче во маслинова боја, варира до нијанса на кафенко (се зависи на кој како му перцепира окото ) со пристојна должина до над колена, на средина црна лента, црни дебелки хулахопки на пенти и чизми црни (мада не е толку битно). 2.Варијанта новата сукња која ми е поклон до мачето мое за нова година, од ЕвроАзија црна со 2 реда паралелни копчиња исто пристојан должина, над колена, ке дојде така малку со висок струк, и сега тука ми се дилемите.....вааа што одозгораа, штоооооооооооооо???? кошулка, маичка, блузичка... :/ Доле исто хулахопки, може месо боја, или кафени,,црни.. 3.Варијанта е црни фармерки, сега во ТераНова се 999, црната кошула од Варијанта1. и џемперче во крем боја на преклоп со врвци.
Јас би ти рекла 2 варијанта со сукњата (сепак нова ти е ) и облечи кошула, можеш и црната ама не би ти препорачала, така да ако имаш друга боја, и ќе ја ставиш внатре. Обетки слични како копчињата на сукњата, алка, светли хулахопки црни или пак месо боја. Јас би нешто вака....
Со оглед на тоа што имам 15 години не планирам за Нова Година да бидам ко теткица некоја. Не планирам да носам штикли Али ова што го имам искомбинирано ми е многу секојдневно Маичкава ја мењам од старт, ќе си купам некоја црна ако најдам, пошто немам време Кажувајте што да правам
Можеш со рамни чизми или пак ако имаш на плута, панталонкиве ти се прекрасни, јас мислам да си земеш кошулка и ќе ја ставиш внатре, така убаво ќе стои.
Не е нешто комплицирано, ама сепак сакам и друга идеја да чујам. Кафени чизми, фармерки (не тегет, не премногу светли, нормална плава), бела кошула, и крем сако. Накит?
На кошулава имам дамка од незнам што и не се вади, така да отпаѓа. Кафени чизми немам, вчера си купив црни и сиви, рамни али до над колена. Епа сакам да си купам сако утре али незнам каде има убави, не класични, и би земала сиво или црно, да ми одговара со чизмичките а тогаш за маичка пак незнам. А накит утре ќе купувам Едит: Ако ги носам пантолончињава да носам дизајнирани сиви хулахопки?
Што ќе кажете за суќнава? Само еднаш ја облеков, а прилично скапо ја купив летово па си мислам да ја носам во сабота. Ако ви се допаѓа, кажете ми како би можела да ја искомбинирм, што да носам нагоре немам поим. А ако не ви се допаѓа, кажете ми обавезно Кога ја носев првиот пат, имав и ваков колан Па?
^^ Па не е лоша сукњичката. Чипката е доста популарна, а и низ продавниците баш пред една недела видов нешто слично. За Нова Година јас нешто вака би ја комбинирала, секако не со вакви чизми, туку со салонка или друга чизмичка.
Женски за нова година ќе носам овакво фустанче ама бордо боја,црни чизмички до глужд на штикла...и сега се двоумам дали да ставам ланче имам едно од мама така големо од повеќе редови мунивца (монистри) е или пак обетки...што мислите вие ? А ланчето е нешто вака слично само не е вака испреплетено туку е право и се потанки тоа мунивцата...и е подебело и подолго
Циа мене убаво ми е ланчево иако не сакам многу ланчиња. Но, би ти предложила штом врзана ќе ти биде косата да носиш или само долги обетки или ланчрво и некои мали обетки. Крејзи, според мене нема да одговара, облечи црни хулахопки.
Крејзи,мене комбинација тиркизно и кафено ми се допаѓа ептен,ама црните чевли заедно со тоа не знам баш. Црни хулахопки е веќе друго..
Значи вака... Ми треба мала помош Имам у план за 31ви преку ден да носам little black dress... Обично за преку ден не се дотерувам многу, ама ќе идам на некоја забава у кафичот кај што идам често и знам дека ќе мора да се средам малку поише. А, и ми се сака, искрено E сега, фустанот е кожен! Не е онаква селјачка кожа што свети... Природна е, и некако матирана... Многу е убав... Ама не знам како да го искомбинирам... Не сум дома сега да го сликам ама е сличен на овој на сликава... Малку поширок ми е и позатворен горе... Со што би го носеле вие?