Преубаво е палтото , и ако добро те сфатив за ракавите,тие се модерни сега Озбилна или не битно убава ќе бидеш
Скај плишано е?? Ако е плишано би ти рекла за преку ден да не го носиш, премногу е впечатливо, али навечер искомбинирано може да биде интересно , вака штосно е, али внимавај многу како ќе го искомбинираш бидејќи и самото палтенце е премногу впечатливо (Ако го искомбинираш некако за излегување, слика да видиме во модни критики може? )
Марамке , дефинитивно да ги исечеш , со жилет можеше некако да се направат , нели ? Нема зошто да не ги носиш . Или ако не ти се свиѓаат така , или ако ти здосадат можеш да ги направиш кратки панталони за во лето
Најдов една стара блуза низ плакарот кога го средував и незнам дали можам да го носам. Чипка е затоа и прашувам (бидејки сега чипката е на мода) но е во бебешко розева боја. Дали можам да ја носам и со што можам да ја искомбинирам.
Ловли и мене не ми се допаѓа блузата Некако претерано детска ми е... И неможам да ја вклопам во никаква комбинација... Ако искомбинираш некако..постирај па да видиме
Ловли, има чипка Спојлер (убава) и чипка Спојлер (неубава) , не значи дека ако е чипкано е и модерно и може да се носи! Искрено и мене оваа блузичка не ми се допаѓа, и мене ми изгледа детска а и нема никаква форма, може и подобро што праша тука на форумов, зашто искрено мислам дека доколку излезеш со блузава негде смешно ќе изгледа (Ова е добронамерен совет, немој да се лутиш )
Блузичката е премногу детска,не значи дека ако е чипкана дека треба да се носи....плус и е постар модел,подобро не ја комплетирај со ништо...едноставно заборави ја..... не се навредувај со овој пост,туку прими го како добронамерен совет
Благодарам на советите, ке ја вратам од таму каде што ја земав Инаку таа одамна се носеше имеше такви раквчиња надолу како сукња од чипка и матријал, ама јас ги пресеков
Сакам да прашам со што би можела да ги искомбинирам кратки панталончиња кафеави,( така како сатенски се, ама не светат нешто ептен ) моделот нешто сличен на овој, на ногавичките како подвратени се, и уз тело припиени стојат. Па ако има некој предлог добредојден е
Искрено, мене ми е невкусно кратки панталончиња во сред зима, па уште од лесен метеријал. Ама ако сакаш да ги носиш, кафеаво одговара со бело. Ако се со висок струк, една бела кошулка ќе ти заврши работи. Или некоја крем нијанса убаво би одговарала. Никако не ги комбинирај со црно, заради самата боја, а и материјал.
Женски ми треба помош... Имам џемпер како за на хеланки,со ролка ама е боја нешто како праска, па ме интересира со какви бои можам да го искомбинирам,со какви ушници. Ви благодарам однапред.Поздрав
еве една сликичка за комбиниранје на бои, тука има таква праска боја мислам ...можеби ќе добиеш инспирација
^ со бела, со црна и мислам дека можеш и со убава кафеава, нормално да ставиш и таква боја хеланчиња или пантолонки, ракавички, чизмички, шалче, јакна (гледај овие да се слагаат со бојата на ушниците, само џемперот да разбива)...
Праска јас би коминирала со кафеаво, и со златен накит. Така како замисла, убаво ми изгледа. Немој со црно, ќе ја расипеш убавината на бојата сама по себе. Ако е нешто вака бојата (џемперот подолг) Со вакви чизмички(какви имаш кафеави) кафеави хеланки и чанта, и златен накит (алки ако имаш, зошто ланче не иде на голема ролка) А можеш и марама, која ќе се вклопи убаво со овие бои.
И јас мислам со кафеаво, но некако не ми оди кафени чизми и кафени хеланки. Мислам дека би било убаво: чизми со праска боја - како џемперчето + кафени хеланки + џемерчето со праска + кафена чанта + кафено палтенце или нешто друго кафено одзгора и може златен накит
^да ова е баш идеалната комбинација , ама јас тргнав од тоа дека штом прашува сигурно нема чизмички и други додатоци во таа боја, па затоа попрактично одговорив