Девојки ми треба совет какви хулахопки повеќе одговараат на црно фустанче и крем штикли? црни или месо боја (малце како сунчано)?
Ако е фустанчето поедноставно можеш да си ставиш црни хулахопки со интересни шарки, а ако сакаш фустанот да остави впечаток стави си месо боја
фала ви на сите иначе и јас мислам дека поубаво стои со месо боја, а и баш како што рече pupi.girl повеќе сакам до израз да дојди фустанчето...
Girls, ми треба малку помош. За утре ќе носам црно фустанче на едно рамо до над колена и тесно. На самото фустанче има украси (не се како лампиони ) сребрени. Ќе ставам обетки скроз ситни исти како украсите и ќе носам салонки црни. НО проблем ми е тоа што немам никакво палто или болеро што ми одговара на фустанчето. Одозгора капут, но ќе смрзнам а и срамота е така од капут на скроз гола. Дајте ми советче што да правам, а да барам туѓо - не барам никогаш. Да купувам нема шанси. Предлози некои?
женски имам ваква сукња малку над колена , а денес си купив исто таква блуза но без прерамки. сега се мислам што да ставам на нозете , салонки или чизми до глужд. и дали да облечам хулахопки месо боја или хеланки црни? што повеќе иде?
Спојлер женски имам ваква сукња малку над колена , а денес си купив исто таква блуза но без прерамки. сега се мислам што да ставам на нозете , салонки или чизми до глужд. и дали да облечам хулахопки месо боја или хеланки црни? што повеќе иде? [/quote]
На темна тегет боја, речиси црна, во комбинација со бела боја каква боја на сенки иде? Убаво би стоело црно со бело ама пошто немам црна која друга би била најсоодветна?
Ми треба помош. Блузата за Нова година ми е обична црна од жоржет, вака нешто како на сликата, само што едното рамо е поразголено. Ќе носам црни фармерки и црни чевли на плута со мали сребрени циркончиња. Е сега, ми треба помош за накит. Знам дека некои сребрени обетки со нежна сребрена алка би се вклопиле во комбинацијава, но едноставно мразам светкави работи. Размислував за црвени обетки и прстенче. Што мислите, ќе одговара? Чантата ми е црна.
Многу црно за мој вкус, меѓутоа, црвениот накит не ти е лоша идеја. Или пак, тиркизен накит, мислам дека би ја отворил комбинацијава.
3 дена шетам веќе ги обрнав сите бижутерии и не можев да си ојдисам обетки шо ќе одговарат на ѓерданов.. аман, дајте некоја идеја, да имам барем претстава што конкретно да барам утре ко ќе одам да купувам у 5 до 12...
Предлозите на PetiteCherry ќе ти одговараат со ланчето.Таквите модели можеш да ги најдеш, во ТЦ Бисер во Софи,АБ и кај бугарките на БитПазар
епа тогаш, леле..... незнам што да ти кажам, ете виде идеите на PetiteCherry се супер, потруди се слични на нив да најдеш. Сега кога ќе бараш барем имаш претстава и идеа.