Јас би комбинирала со сите 3 бои. И со бела, и со црна и со сива, но сепак мислам дека највеќе одговара со бело. Пробај, па види како најмногу ти одговара!
Имам нов црн фустан кој малку е спортски стил, со патент на средина, припиен за телото. сакам да го искомбинирам со чизми со високи потпетици само незнам какви хулахопки скроз црни или месо боја??? А пригодата за која ми е наменет е свеченост на која ке има и постари луге ама ке има и девојки на моја возраст
Одговара и со месо боја хулахопки и со црни хулахопки, мене искрено многу затворен би ми бил да е со црни. Би одела јас со месо боја хулахопки. Можеш да пробаш со двата пара, сама ќе видиш како поубаво си се свиѓаш
Дефинитивно месо боја. Само нека биде малку потемна од твојата кожа. Бидејќи фустанот е црн , треба малку да направиш баланс ( поготово ако и чизмите се црни )
Би ги носела со тексас фармерки, би ги носела и со бели хулахопки и црно набабрено суќниче ( под број 5 http://www.google.com/imgres?hl=en&sa=X ... x=48&ty=98 )
Си купив панталони ќерамида боја. Тесни се ама не ептен залепени, имаат доле нешто како ластик и затоа не се скроз тесни. Ај предложете ми некои комбинации
Знам дека со кремово иде кафено, ама тоа ми се веќе видени и стандардни комбинации... Сакам да сменам, малку необично ама да не е претерано како од џупска маала Друг некој,?
Јас сум сепак за не..пошо цикламата ама уопште не иде со кафено можеби во ентериерот да ама за аутфит i don't think so..ако сакаш нешто необично пробај со некоја друга боја..можеби со тегет,пепел боја..незнам ни каква ти е блузата така да неможам да кажам..
не можам да претпоставам како би изгледало со циклама ама со нежно розево би делувало убаво како на сликава ( палтото е таква розева боја на се глеа убаво на едната слика ) Може и со нешо црно како на другата слика али тоа е нешо повообичаено