1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    :?:

2. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Кафена во потемни нијанси, темно зелена, тегет, кремава. Ова се боите кои одговараат на ќерамида боја. Може и со бела. Направи од овие бои комбинации, кошула - ќе ја ставиш внатре и каиш, џемперче со копчиња, блузички, палтенце...

Еве конкретно ако имаш кафени салонки, панталоните, маичка некоа штосна крем или кафена, над неа џемперче крем или кафено, каиш како салонките и таква боја чанта. Накитот можеш да бираш на крем или ќерамида боја. Ако најдам слики ќе постирам да видиш некои комбинации. :)

3. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    па со нешто бело или светло кремасто не се затварај со црно во потемни бои многу те затвараат :)

4. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    И јас мислам вака, и со некоја белегзија или обетки можеш, во боја како пантолоните :)

5. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Женски кои бои можам да ги комбинирам со оваа (burgundy) нијанса на црвено...

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^ Во оваа студени зима најубаво би дошло црното.
    Но можеш, шампањ, бело.

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Црна, ама досадно би било.
    Сребрена, или некоја варијанта на сива.

Најубаво би било според мене: со крем, или некоја друга nude нијанса, со златен накит. :)

8. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    568
    шо можам да облечам со овие чизми?
    денес немам воопшто инспирација...

Прикачени фајлови:

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Фармерки, карирана кошулка, крзнен елек, џемперче во било која боја. Крем боја шалче. Кафеава јакничка или капутче. Накит во златна или темно златна боја.
    Можеш со хеланки и со туника. Апсолутно сите бои одговараат со чизмичкиве, преубави се.

10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Суќната е на баба ми. Којзнае колку е стара, неколку плати има одвоено за да ја купи, на слики што имам видено горе има чипкаста блуза ама не знам таа каде е . Ви се допаѓа ли ? Јас суќни ич не носам, сега да беше подолга па да ја направев како фустанче, со колан горе.Вака не знам со што да ја комбинирам :^) Ideas ?

Прикачени фајлови:

• DSCN2392.JPG
      DSCN2392.JPG
      Големина на фајлот:
      203,6 KB
      Прегледи:
      174
  11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    ^ Оваа суќна ја замислувам вака - со обична црна рамбовка(за преку лето) и доле црни штиклички(балетанки), затоа што самата суќна веќе е со карнери/чипка, не треба дополнителни дрангулии.. За вака позимско време наместо рамбовка - тесно црно блузиче... (Може и со бело да се искомбинира)... Незнам каков ти е стилот :)
    Ете тоа прво ми дојде на памет :)

12. Christyn

Christyn Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Како фустанче баш би било во Vintage style,што на мене исклучително ми се допаѓа.Би можела со обилна рамбовка и старки :emo:

13. Betty.Boop

Betty.Boop Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    61
    Тегет цефка фармерка некое кул маиче ролче и одозгора некое џемперче слатко лајт ланче ;)

14. jesicaalba

jesicaalba Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    25
    Zdravo devojki!
    Sakam da prasam dokolku nekoj ima nekoja idea za teget bluza za sveceni prigodi neka ja prikaze preku slika dokolku moze.Sakam da iskombiniram so teget suknja. :))))))

15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Пак јас :tmi: Во сабота сум на свадба, сега дознавам и ме фатија неподготвена :roll: И не знам што да носам, се мислам дали да го носам фустанчето од Нова Година. Ама некако не ми е свечено,
    вака изгледа [​IMG] а од позади вака нешто [​IMG]. Значи горниот дел кај вратот е чипкаст, се врзува на половината, долг е до колена и материјалот е таков подебел, како кошула. Од Евроазија е фустанчето, може го имате видено. Со што да го комбинирам, какви хулахопки, штикли ? Е сега свадба е , сигурно сите ќе се во свечени фустани, некако не ми иде јас да одам целата во црнила укопчана од врат до земја со дебел фустан :D Со што да разбијам монотонија ? Имам и друга варијанта - фустанот од матура еве ваков е [​IMG] не е сатенски, ама таков некој светкав материјал ама мислам дека од матурата наваму имам накачено доста килца и нема добро да ми стои, и нема да се чувствувам убаво :( Хелп :?:

16. sirena4

sirena4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    ако мислиш дека нема да се чувствуваш добро не го ни облекувај зошто во спротивно цела вечер само на тоа ке мислиш.. така знам по мене :) првото фустанче ми се допага па ако несакас да бидеш цела во црно можес да искомбинирас со убави салонки во друга боја и некоја иста алка и обетки пример сиви одсекогас ми се допагала црно сиво комбинацијата :) можеш и со црвено мислам дека ке изгледас елегантно и свечено но секако битно е добро да се чувствуваш во тоа што си облечена... убав помин

17. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Ако може слики или линк од некоја страна каде што можам да видам комбинации за со канаѓанки :) Фала однапред

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Nevermore мене повеќе ми се допаѓа вториот фустан, можеш со сребрено ланче и мали обетки, или пак само големи обетки и настрана фатена коса да направиш многу убава комбинација. Со чисто црни штикли.

19. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Мене и двете фустанчиња ми се убави. Второто, од матурата, ми е посвечено. НО, ако мислиш дека нема убаво да се чувствуваш или нема убаво да ти стои, не го облекувај. Ништо не му фали ни на првото.
    Не мора на секоја свадба во светкави материјали да се оди... ;)

20. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Мене повеќе ми се допаѓа вториот фустан, можеш да го комбинираш со црвени обетки и со црвени салонки, но ако не се чувствуваш убаво искомбинирај ги истите со првиот фустан ќе разбијат монотонија... ;)

На sirena4 му/ѝ се допаѓа ова.