Nevermore и мене повеќе ми се допаѓа вториот фустан некако ми е по за на свадба. Ама ако не се осеќаш пријатно во него, тогаш облечи си го првиот, знам по мене како е да не се осеќаш убаво во нешто, цела вечер не ми чини. И нели било кој да го облечеш пошто двата се црни, освежи ги го накит и ташна во друга боја.
Iako se visoki cizmi moze da iskombiniras so niv mnogu raboti, treba samo inspiracija eve linkce kade moze da razgledas i da dobies inspiracija
Јас би одела на вториот фустан, но види пробај го можеби нема многу да ти се познава дека си накачила некое килце. Пошо се и двата црни, земи си хулахопки месо боја т.е. од оние бисер боја што се. За штикли и чантичка јас би се одлучила за кремава нијанса и слични обетки и алче
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/ ... obi%2Bbelt Си купив ваков појас незнам со што да го искомбинираам???Хелп
Хмм.. Би можела да го искомбинираш со некои бело долго џепмерче... На пример вакво: И штиклички некои или чизмички кафени или црни Или пак со некоја суќничка, вака на пример
Може совет Значи вечерва ќе се береме в кафана ( класот). Сакам да облечам црвена полуролка, црни пантолони, црни чизми и сега се мислам за накит Имам едно вакво ланче ама црно е за разлика од ова и златно имам? Да ставам некое или подобро никое? И да имам и сребрена белегзија. What do I do? A фризура? Рибина коска или дајте некој предлог за долга коса? И линк ако може. Само не сакам да ми е пуштена.
а за накит не знам каква е полуролката ако е скроз обична подобро некое ланче ама не крст( јас не сакам баш такви а ако има нешто на неа долги обетки и некои гривни ))
Носи го ланчето црно како на сликата, добро ќе изгледа. Ако имаш некоја црна алка и црни обетки стави, ако не не ставај сребрено, нема да изгледа убаво, пренатрупано ќе биде. Што се однесува до косата, ако имаш пегла, испеглај ја, и фати ја во репче.
Даниела не ставај црно ни златно ланче, стави сребрено ако имаш и сребрената белегзија или ако немаш сребрено ланче стави сребрени обетки и фати ја косата во коњско опавче или направи си рибина
Ај ако може малку помош, сакам да си купам плави чевли е сега ми треба плус и фустан и палто со нив. Какви комбинации може да правам со нив.За на свадба ми се во сабота сум... Еве нешто слични чевли
И јас би идела на некоја крем, карамела нијанса. А може да оди убаво и со розева и портокалова. Меѓутоа ако не си по тие бои и експерименти, пробај со црно, класика, или со сиво.
^ Јас би одела со црвено(веќе позната комбинација) или како што кажаат погоре, со крем. Може да се искомбинира со најразлични бои, значи нема лимит... Но ако не сакаш многу да отскокнуваш, најдобро ти е класика, црно, сиво, прљаво бела.