пр. некое блузе шо би било добра комбинација со сукњава и ременот...ако можи блуза нешто со подолги ракави плс кажете неш. предлог.
Мој фаворит за носење со ваквa сукња е oversized shirt-поголема кошула или пак обична кошула, ако ти е повеќе по мерак. http://www.polyvore.com/beautiful_eliza ... d=42378499 http://www.polyvore.com/rebelling_out_l ... d=42120668 Ма да ја не би го носела кашот тој со ваква кошула. Или поспортска варијанта Еве со некоја поинтересна блузичка Ријана вакви сукни ги комбирнира со кросети, често сум ја видела, само јас над тоа би додала некоја тенка кошула или сако. И блејк, често знае да има за мене добитни комбинации И со подолги ракави
Не знам каде да го пишам ова па најдобро овде. Ми се допадна една јакна од Пикокс,преубав е моделот а проблемот е што има само сива. Не дека мора да биде црна или друга боја ама што знам, ќе можам со повеќе работи да ја комбинирам така? Еве ја па ако има некоја време, да ми каже мислење
Јакната е баш убава, зошто да мора да е црна, баш е добра бојата.А модава си дозволува толку многу игри со боите, што негледам зошто не би ти одговарала јакнава.Сеа не со розево да ја носиш баш. Ама со бело,сиво,тиркизно,кафеаво,црно...оди
Ај па и ти сива јакна ти е проблем. Можеш секако, сиво, црно, бело, можеби и нешто кафено под јакната. Во секој случај фармерки и доле црни или бели патики и се е супер.
Мaлку помош. Сакам вечерва да излегувам со вакви штикли. Ама надвор врне дожд и сега малку глупаво ми е ако излезам со вакви а не се чизми да не ми се смеат Иначе ќе бидам облечена со фустан во тело на долги ракави. Што мислите вие?
Зашто бе Душица што има врска, досадно е само црно и бело, баш убаво што е сива, особено ако е вака потемна.И бојава е нешто накај сиво-маслинеста, интересна. еве глеј еве и со црвено, ако носиш Кратко и јасно, одговара и со црни и со тегет и со посветли сини фармерки и со бели. Со сукни исто Се надевам дека ќе ти се сликиве од корист П.с Перла зашто да не,сега посебно снегов ќе се подстопи, тамн за да не си ги уништиш штиклите и за де не се лизгаш ептен,не за друго.Се додека се затворени добро е, убаво декла Мисс луѓево и влечки ќе почнат да носат
За жал од јакната има само големи броеви. Од мака и ги пробав,може утнале ама не Инаку ме охрабривте да си купам сива кожна јакна, фала ви на комбинациите
Ми треба совет , кои бои на облека (конкретно кошула) одговараат со многу бледо-жолтеникава кожа? Одговара ли црвена,кралско сино или виолетово? Било каков предлог ми е добредојден.
замислувам и дефинитивно синото отпаѓа од комбинација ...значи мислам дека виолетовото ќе стои супер....црвеното шо знам ....не баш
Мислам дека сликиве ќе ти помогнат, а инаку за втората слика неможев да најдам виолетова кошула па најдов виолетова поло маица....
На побледа кожа, дефинитивно стојат потемни бои. Но не сметам дека оние со блед тен не треба да носат и посветли, но сепак, барем зимно време се носи претежно потемни бои. Гледај да не си цела во бело или крем. Друго се е прифатливо, според мене.
Со црна сукња или фустан, можеш со бела кошула. Ако сакаш со малку повеќе бои облечи тегет сукњаи некоја маица во крем боја или светло кафена како ташнава што е Има ли начин да искомбинирам црно и кафеави чизми (темнокафеави)
ИМА! Меѓутоа, не може било кои парчиња облека. Јас имам темно кафеви чизми и знам да ги облечам со црни хеланки. Ама од горе обавезно носам некоја туника со кафени нијанси, темно зелено и црно.
Со се што оди со црвено Да си дадела пример со било што а не вака Зашто би немало Доста темна комбинација, и убаво ти рече старфиш, гледај горе да носиш или кафена ролка, џемпер, туника. Акцентирај го кафеното!