Немој, не го уништувај фустанчето, види колку нежна боја има, ти црн каиш ќе му ставаш. Па уште ако е дебел . Не трупајте сосила секаде каиши.... Ако ептен, ептен, ептен сакаш, тогаш некој тенок и кафеав, на половина - не под градите веднаш.
епа вака девојки јас вчер си купив јеанс кошула но незнам со што да ја искомбинирам пробав со темни фармерки не со црени фармерки не незнам што друго Еве ја кошулката ја сликнав да се види подобро
Одговара со црни, црвени, светло сини, розеви, зелени, жолти и било која др боја панталони. Баш во секоја боја, се додека горниот дел т.е. блузата е неутрална боја (бела, крем, црна). Какви панталони ќе одбереш, такви додатоци да ставиш
Мислам дека оваа нијанса на тексас најдобро ќе ти одговара со кафеави панталони и во таа нијанса и други детаљи.
http://www.vanmildert.com/view_image.ht ... _id=197762 Ете по трет пат јас да помогнам Иначе јас не би ставила црн каиш на вакво нежно розево, може некоја посветла боја....крем, бело....
пробај со нешно кафено, јас имам розевко фустанче кое доаѓа со кафен каиш и соврешно одговара. Јас не би со црно.
Што мислите за комбинацијава? М? Значи ги имам истите парчиња облека, ама се мислам дали да ја носам? Да не е премногу? Ваше мислење?
Девојчиња мили ем драги..дали сум у права тема незнам али нема да ми замерите од учење сум малку како потресенка.. :geek: се опседнав со Асос по ново и сеа си најдов едно нешто што треба да е онакво целосно како jumpsuit мноооогу ми се свиѓа мноооогу е секси грбот Спојлер ама напред... Спојлер што чудо е ова побогу??? веш? боди? за на физичко вежбање? уат? Пошто или ја нешто сум заостаната со мода и НЕЗНАМ како се носи ова (пошто ако е алиште ве молам да ме поучите дали под ова се носи веш уопште!!) или они не го стаиле у права категорија! Како и да е тоа грбот ама и така што е цело тесно позади ми се свиѓа ептен и незнам што да праам!! Ако некоја знае што чудо е и како се носи/комбинира нека помага!!
sto mislite, dali odgovara sivi pantaloni, siva kosula, svetlo kafeni cizmicki(onie so krzno) i svetlo kafeav kais na polovina(bojata e ista kako cizmickite i takva boja tasna?
Бубица мене едниствено што ми паѓа на памет со ова е врз него да облечеш некоја сукњичка или фармерки, затоа што не ми се допаѓа со сукња баш ова и салонки а доле голи ноџињата малце. Друга варијанта ти е да си сошиеш фустанче со ваков грб, само надоле да биде тесно, тапа би било преубаво.