За ЦИА. Не ја видов во претходните постови и оваа комбинација која е добра. Ама црвено-бела или црвено-црна комбинација во секој случај никогаш не би биле промаршување.
За престојнава пролетна сеозна еве ви мои предлози кон што да се ориентирате при обновувањето на вашата гардероба Одете на линкот .. http://what-maria-loves.blogspot.com/2012/02/spring-2012.html
Здраво девојки !! Сакам да ве прашам.. со што би комбинирале свилено црно болеро, ракавите се набрани и се до лактот. Поздрав
Купив сиви чизми високи ама не до под колена туку малку подолу, на платформа. Е сега сива чанта, јакна, капут, палто немам. Сите ми се црни, црвени, кафени. Дали ќе оди на пример сививе чизми и црвено капутче? Мислам општо комбинација сиви чизми со црвено?
Мене ме интересира дали некоја може да ми предложи што да облечам за роденден зошто стварно немам никаква идеја порано ќе се трескав од земја сега немам никаква идеја. Не сум сигурна дали би носела носела фустан немам време ниту да барам ниту да шијам. Имам црна сукња и шорцеви ама незнам со што да ја облечам, сите комбинации сум ги носела. Сега феминки просветлете ме со некоја идеја за што да облечам некоја маица јака или нешто слично.?
Јас милсам дека супер ти е идеава Црвено капутче и сиви чизми ќе си супер. Па не мора се да е во иста боја, малце уживајте и во повеќе бои.
Би ти препорачала варијанта со бела обична маичка одоздола, црни тесни фармерки, штикли зависи од изборот што го имаш дома. Црни, златни или крем И со многу алки, што повеќе тоа подобро
Леле Мона плавите штикли прекрасни се, од кај ти се? Комбинирај ги со црно фустанче, или бело, крем, сиво, плаво... некое шаренко. Или пак сукња над половина со некој топ. Одговара на повеќе бои. Еве ти пример како стои со боиве. Кремавите одат со се, немора слики да редам, прогуглај со се одговараат.
ви благодарам многу за комбинациите инаку ги купив од бугарија за смешна цена само 20 лева или 600 денари