Јас со виолетовите старки си имам 2 омилени комбинации. Првата ми е со црн долг фустан со виолетови недефинирани шари, бело џемперче и виолетово ланче од тие како дрвени што се Втората ми е со кинати светли фармерки, обична рамбовка, виолетова шарпа. А за ова време може и некаква јакна Се надевам ти помогнав
Зелена боја на фустанче, темна дали би облекле со крем сандали и крем плик? Знам дека оди, но дали би облекле пролетва кога ќе се стопли?
розева боја на панталони, бела блуза (обична ) бели патики и розева ташна да ве прашам за мислење дали одговара така
Девојки ми треба помош... Ги најдов овие кошулчиња од мајка ми од порано.. Ми се свидоа ама нзм со шо да ги искомбинирам ::.. ЦРвенава би ја искомбинирала со плави панталони и имам оксфордки ниски крем со плаво и црвено .. и плава ташна... Али сепак сакам да чујам ваше мислење ... или па да ги вратам од кај шо ги најдов
Девојки имам виолетово спортско фустанче на тричетврт ракави е. На градите е наберано и сакам да го искомбинирам со сиви виолетови патики и долг сив џемпар. Дали би одговарало?
Имам бело кошулче, т.е основата му е бела а на него има црни детаљи како иглички на елка. Има три четврти ракави, горе кај рамената е набрана, онака е лефтерна, не е уз тело, кај вратот е малку отворена. Планирам да ја носам со фармерки со релативно висок струк, не се баш цевка, припиени се ама не дотолку и долу не се цевка скроз. Бојата незнам како да ја доловам ама би дошла како некоја светло тиркизна ,е вака нешто како на сликава: Мешавина од втората и третата боја. Инаку фармерките се со златно копче. Е сега незнам што да носам од накит, и долу каква боја на балетанки, сандалки, или некои платнени патичиња. И каква боја на ташна, т.е може и плико.
Значи девојки најдов една црна блуза дома, доле има како мало ластиче и најгоре во срединаа, тоа би му дошло кај ,,деколтето,, има 4,5 мали копченца.. Не ми се фрла, ептен симпатично изгледа, башка можам со се' да ја искомбинирам.. Дека црна.. Некои идеи како тоа да го направам?
Девојки ај ве молам помош. Кажете ми дали одговара оваа комбинација : вакво сукњиче, и ваква кошула : . Е сега прашањево ми беше,дали да носам црни балетнки или чизми. Ама времево не е за чизми,а инаку мислев на чизми од оние високите до колена што се. ама пак балетанки а шткили неможам да носам А и со косава што да правам? Имам долга коса,да е носам пуштена пеглана или како? Или пак планирам дали да носам шеширче,исто е во боја како кошулата,потполно истo Инаку комбинацијава ми е за на роденден.
Според мене НЕ!!!Прво воопшто стилски не одговараат едното со другото.Ако си решена да ги носиш овие шорцеви сметам дека најдобро би одговарале со убави салонки и горе некоја поедноставна маичка или бела кошула,зошто и самите шорцеви се доста ефектни
Комбинацијата ептен ми се допаѓа Сосема е ок,а и одговара на твоите години.Облечи и црни дебели хулахопки и со балетанки ќе бидеш ТОП!Што се однесува до косата можеш да ја фатиш во убаво високо репче и стави некои црни обетки .За изгледот да ти биде потполн би можела да ставиш и црвен кармин и ќе бидеш чиста 10-ка
Си ги купив овие, толку ми се допаднаа што не ни помислив на тоа со што ќе ги комбинирам.Предложете било што и онака за скоро ќе одам на шопинг, па да барам нешто што ќе одговара на нив
Јас би ги носела речиси со се. Фармерки, кошула, фустанче, сукња. Не мораш ништо специјално за нив да купуваш. За девојката погоре со карирана кошула, мене ми се допаѓа комбинацијата, хулахопки, балетанки и бидејќи рече дека не носиш штикли значи си помала, не ставај црвен кармин, некое сјајче во боја. За девојката со светликавите шорцеви- Од каде се? Мене не ми одговараат со старки ама ако евентуално имаш некоја широка блуза оние развлечени на рамената, можеби би одговарало.
Повеќе мислев на тоа со која друга боја би можела да ги комбинирам,тие се нели јоргован боја.Мислев со сина ама некако шубе ми е
Најдов дома светло тексас палто, и иако ме фаќа окце дека можат да излезат добри комбинации, некако уште се думам со што, со како... Размислував со панталони во боја, да не бидат фармерки зашто ќе се чувствувам како тексас-душек. Мислев со нешто и цветно, фустанчичи, долги кошулки, ама ништо вака не ми е, што знам, да чекам со мерак да го облечам. Гледав и на нет, ама имате уште некоја идеја?
Јас си ги обожавам моите тексас палта и искрено гледам во што е можно повеќе комбинации да го вметнам. Следна идеја ми е долг фустан, балетанчиња и палтово. Хеланки, туника и палтото. Не знам, јас ретко гледам слики за инспирација. Во моментот кога се средувам само го вметнувам. Често го носам и со фармерки(мада фармерки ретко носам), со штикли...
Дозо, убави ти се идеите, и јас така би играла, не би ги носела со тексас нешто што ми фаќа за око Убаво е на најобично фустанче еднобојно со јакничка многу кул ми е
Леле дар од бога е тоа палто. Тоа може да ја направи поспортска секоја комбинација. Еве некој предлог извини што нема слики: Туника или некоја подолга блуза со хеланки или потесни панталони со балетанки или штикли. Црно фустанче со балетанки. Без палто вечерна, со палто спортска. Класични панталони (црни или кафени) со кошула-бела И нормално темен тексас фармерки и блуза или бела или луда боја. Се надевам дека помогнав