Ајде да ви дадам малку работа,да ми кажете што мислите за комбинацијата ? да ја подигнам малку погоре сукничката? btw маичката е праска боичка не е портокалова,ниту розе Може да помине и каков накит да ставам за вечерва сум во дилема,дали личи ова на нешто или е Спојлер Спојлер И ташничкава Спојлер
Хулахопките, ташната, сукњата и каишот се добри. Ама јас би идела со друга блуза оваа не ми се допаѓа. А и други чевли на штикла, да си поелегантна, овие се секојдневни.
мислам дека треба да ги смениш штикличките нешто поелегантно или пак ако немаш други смени ги хулакопките премногу темно е во долниот дел бидејќи близичката е едноставна стави некое подолго ланче таман дополнително ќе го истакнеш деколтетото а ташната ти е полн погодот
Да,дефинитивно др штикли,од каишот па надолу многу е монотоно некако...Сиви штикли можеби,сива блуза... Ако имаш и друг каиш може да помогне,зашо ако ставиш и накит,и овој каиш,некако пренападно ќе биде...
Марамке моментално хеланки со кошулава НЕ , ладничко е надвор. Подобра комбинација ти е со фармерчиња и кошулата бутната во нив додади и некое ланче и впечатлив каиш Кенди поубаво би стоело со маичка на прерамки (можеш нешто како рамбовка) или искомбинирано со топ Сукњичката нека оди малку погоре
Кенди , можеш да ја смениш блузата , некоја најобична . Ете фби ти кажа дали рамбовка или таква некоја обична . Сукњата и јас мислам за малку погоре да ја кренеш . Ташничката супер ти е . А моеш и месо боја хулахопки
Кенди прво, сукњичката погоре крени ја, некаде под градите да ти дојде. Маичкава, некако не ми се совпаѓа, затоа можеш да облечеш некоја со друг отвор горе, сигурна сум дека поубаво ќе делува. Би те советувала и други чевли, зошто да не бидат салонки црни на пример? Овие визуелно делуваат лошо, некако гломазни и чудни... Чантата ти е супер, а треба и некои убави обетки да ставиш
Девојки ајде кажете како да го искомбинирам овој накит. Со што да го носам. Исто така и за каишот дајте ми идеја со што да го носам.Давјте некои слики.
Кенди суќничката крени ја погоре, а блузата можеш и некоја црвена ако имаш ако не сива или кремаста.Според мене не би стоеле месо боја хулахопки
Во собата ми е џунгла хихих но ова ми единствената сива маичка,а што викате за овие кондурки со отворени прстиња и имаат црна машничка напред ама јбг ништо друго се нема дома ускудација скупе су паре И се извинувам за жолтите слики малку не се гледа добро Спојлер Спојлер А да и пробав со месо боја хулахопки аа не многу голо ми изгледа,а и да ја дигнам ушѓте малку сукничката газето ке ми се гледа премногу така ми довага,сепак сакам да играм и лудувам вечер не да си седам мирна
Со Fifi Lapin ти е маичката?? Ако планираш оваа маичка да ја носиш, вади го тој каиш никако не одговара, ова веќе се претвара во по кежуал варијанта, а ни тие отворени чевли според мене не одат ... Кенди ти сакаш поелегантна комбинација или поопуштена? **ЕДИТ ------- Кенди еве ти уште некоја комбинација плус за дополнителна инспирација... Ајде сега пробувај и комбинирај (и што и да искомбинираш не носи отворени чевли) Спојлер
јас да ти кажам мое мислење кенди вака: врати си ги претходните чевли, на ова ладно, снежно и дождливо време не се оди со отворени чевли (ова ти е совет од практични причини) ако немаш дезенирани хулахопки, ништо страшно носи си ги црните.....зашто се приметува дека штом си ја кренала суќњата кратка ептен дошла, не ризикувај да ти ги видат гаќите друго да ти кажам, каишот си е сосем ОК, мене ми одговараше и подолу кога ти е како на првите слики, а и вака погоре е добар (повеќе ти ги истакнува градите) што се однесува до маичката, можеш да облечеш било каква боја, затоа што со црно СЕ можеш да комбинираш, па дури и можеш кошула да облечеш верувам добро ќе изгледа....
Мене воопшто не ми се допаѓа комбинацијата со сивава мајчка. Ако немаш некоја друга еднобојна тогаш носи ја претходната. А и штикливе не ми се совпаѓаат така да врати си ги претходните.
И мене не ми се сопаѓа со сивата маичка. Со еднобојна многу поубаво би било. И мислам дека со месо боја хулохопки поубаво би изгледало, па не мора толку да ја креваш високо сукњата. И никако отворени штикли.
Кенди немаш ли бе било каква боја рамбовка?Црна на пример,класична рамбовка да си облечеш нагоре? Ако праска бојата ти е единствена еднобојна тогаш носи си ја таа бидејќи со оваа не ми се свиѓа.Отворени чевли на ова време исто така не бидува,врати ги старите,ми се чини,чизмички до глужд,а другото е океј.Долго ланче исто така + обетки *** Јас да прашам за мене,прљаво бели дебели хулахопки со што може да се носат?
Абре људи мои намеравам вечер да одам на роденден и планирам да си носам црвена карирана кошула со црни старки со црвено и обични тексас фармерки. Е сега зашто е ладно незнам што да облечам одозгора, а само со јакна пак ќе ми биде ладно. И за ланче се двоумам..
Немаш ништо друго и да облечеш освен јакна Капут и ланче не ми иде во комбинација со старки Така да,некоја убава алка пооткачена,јакна,кошулата,фармерки и старки.То је то... *Инаку,некој да ми одговори на претходно поставеното не ќе биде лошо,не е ништо особено...
Кенди сигурно имаш црна маичка и хулахопки во некоја интересна боја. Првите чевли дефинитивно. Багуфче со некое џемперче и сукња тексас или црна со некои интересни чизмички. Блу зошто да не носиш јакна и како ќе ти биде ладно, зарем секој ден не носиш јакна? Девојки пробав кошулата во фармерки, ама многу е долга и грдо изгледа. Сепак ќе ја носам над црни панталони тесни како хеланки ми се и некој каиш на половина или...
Јас носам со иста боја чизми за снег и со една како плетена сиво-бела сукња и џемпер.Па, ако ти се наоѓа нешто такво...Ако не, можеш и со сиви или кафеави чизми, со црни некако не ми се свиѓа.