Спојлер Ме интересира дали се добри комбинацииве или имате некој предлог/забелешка? Се двоумам измегу првото и третото кое е подобра комбинација.
Корсети е најдобро да се носат на панталони, фармерки. А за сукњата одбери полесни, пообични, нешарени маички, кошули и сл.
Девојки си купив темно зелено фустанче па сакам да го носам за Велигден. Со што би можела да го искомбинирам освен со црно? Бојата на фустанот е слична како оваа на сликава
Сите три комбинации се неприфатливи според мене,не ми се допаѓаат парчињата поединечно, а ни како се споени. Мое мислење е дека доколку сакаш да носиш шарена скукња со карнери треба да обереш еднобоен едноставен топ. Истото важи и за корсетот, декориран корсет е прифатлив само со црни или тексас фармерки, се разбира доколку не сакаш да изгледаш невкусно.
Вакви панталони можеш да искомбинираш со многу други бои јас имам слични ги комбинирам со јеанс кошула бела или светло зелена и розева може исто да ги комбинараш и со обични мајци и одозгора некое џемпрче што ке ти одговара
Со крем, со светло розева, со посветла нијанса на кафеаво, бело..... Ехеее, имаш многу бои на располагање.
Женски ке го шијам ова фустанче , имам едни кондурки(ги ставив во предходен пост ) дали би ми одговарале или други да си барам И накитче предложете и ташничка тешко дека ќе најдам со ваков дизајн ама ... Е да и кажете ми во која друга боја би изгледало фустанчево
Можеш да искомбинираш со црвени или со бели штикли, ташната може да ти биде црвено-бела, а накитот бел со сјај
женски имам едно прашање , дали вакви штикли може да се носат и зимно време со хулахопка внатре , да не е срамота? Јас сакам да купам ама ако може да се носат такви и есенско / зимно време ок ако не тогаш најубаво ми е затворени да си земам
Ако имаш црвени штикли супер би било, а облеката, не црвена друга боја- бела, црна, КРЕМ! Мене ова ми се свија,како пример на бои, првата особено за стајлингот