Девојки сакам да си купам панталони темно жолта боја,де ве молам кажете ми со што се можат да се искомбиникаат вака нешто е бојата
Керамидна, кафена, вишна боја, нечисто бело, крем, маслинеста, за посветло жолта би рекла и со мастило(зависи од нијансата, сепак ако се идентични како прикажанава не би).. Накит може на било која од горенаведениве нијанси или еден впечатлив часовник на златна боја.
Девојки би го носеле вие ова сако? Од мајка ми е инаку, си го најдов вчера, многу ме бендиса, мастилно е
Девојки ќе ве замолам за помош! Апсолвентка сум и си го зедов ова фустанче... Дајте ми предлози за штикли, аксесоар... на која боја? Однапред фала
Може со розеви штикли и со розева ташничка. А ако сакаш со други бои можеш пример сини штикли, сина ташничка и розево палто, или нешто обртно. Дури можеш и со зелена ако сакаш да има повеќе бои, можеш и жолта гривна, жолти штикли и црна ташничка, може и портокалова, црна и розева гривна, розеви штикли портокалови обетки и портокалова или црна ташничка! Како и да искомбинираш убаво ќе ти биде!
Црни чевли, салонки и црн накит. Некои гломазни обетки и прстен со црни каменчиња. Кармин во боја на горниот дел од фустанчето. Црна ташничка.
Еве неколку предлози, ама да ти бидат црно-бели фустанчињата и кошуклата! А ако не сакаш тигресто може само обично црно-бело фустанче. Со црна или бела ташничка зависи каква имаш!
Упсс... Не ни приметив дека си тоа ти. Па може, ама овие подолу што си ги ставила поубаво би се вклопиле со фустанчето.
Јас не би одела на циклама (розеви) штикли во никој случај. Црни штикли и накит, евентиално некои блескави обетки ама нежни не многу нападни, и црна ташна. Може некој розев детал на ташничката да има што ќе одговара на нијансата на фустанот пр. мала машничка на ќошето или некоја лента што поминува на ташната, ама толку. Без розов накит
Дали би ги носеле хеланкиве и со што? Јас немам никаква идеа (тричетврти се ,прозирни ,многу ситно мрежести со цветен принт) бои:маслинеста,корална и бојата на ноктите на првата слика
Па штом се тричетвртни тогаш мора да биде малку поспортска комбинацијата. Со бела или пороткалова долга блуза да ти го покрива задникот или фармерка тиролка.
Девојки ми треба совет за фризура каква да направам на свадба сум во недела значи косата ми е до половина па незнам дали да ми биде некако собрана или навиткана пуштена а фустанот е таков ист
Доколку сакаш да изгледаш невино направи коњско репче со фино испеглана коса(кох) и стави дискретен накит ,а доколку сакаш гламур носи ја пуштена и навиткана.Со оглед на твоите години невиниот изглед совршено ќе ти одговара
Девојки ќе си шијам фустанче за Велигден, па не можам да се одлучам помеѓу овие двата. Дали црвениот(кој ќе биде праска боја) и ќе го искомбинирам со кремаст каиш на половината(тенок) и шарено ланче, или црниот кој ќе го искомбинирам само со кремасти салонки и кремаста со црно ташна. Што мислите, кој е поубав?