дизајнирани хулахопки како да искомбинирам за преку ден? ич не носам а би сакала. имаше преубави во санда за 150 денари ама идеја не ми доаѓа со што да ги носам преку ден. посебно за обувки незнам со што би идело. балетанки? чизми?
Eве вака Јас го искористив поливор за да ти доловам една моја мисла како би можела да изгледаш [/ Благодарам многу за комбинацијата еве слики од тоа какви ми се чевлите и сукничето па ми треба некој предлог за горе дали д абиде корсет или некое блузиче и дали може да одаи со некоја друга боја освен крем и црна
Ајде девојки да измислеме комбинација од овие работи. Ми треба за на свадба ова палто и чевли ќе ги носам само нз какво фустанче да си купам. Некоја идеја??
Кремасто фустанче и таква шарена чантичка како штиклите. Можеш и накит да ставиш во тие бои како штиклите.
Кремасто или праска боја на фустанче, можеш и нежно розево и ташничка во боја на фустанчето и таков накит.
Маичkа со дебели рамки(ќе му дојде како рамбовките, али да не е тесна, туку комотна ) Кратка јакна врз маичката, во зависност од изборот на бои а и материјалот на хеланкиве можеш да бираш меѓу тексас, платнена, кожена.... Шеширче некое би било кул старки, мартинки....
Хеланки се нели? Па можеш со некоја рамбовка (подолга) и тие кратките маици шо паѓаат на едното рамо со натписи и старки.
Накит можеш да ставиш во сина боја, зависно каков накит ќе ставиш и што ќе биде,дали ланче,ушнички,прсенче и зависи од фустанот, дали е разголен или не...итн.Би ти препорачала нешто вака, да не биде нападно. И ташничка, ама не како штиклите, оти се ќе бидеш во плаво...нема правило дека чантата треба да одговара на чевлите.Би ти препорачала вакви: А, како да се искомбинира ова: ? да не биде нападно, и да не биде со штикли,онака поопуштено.Идеи?
Јас сум за корална боја на фустанче еве ти идеи На оваа вторава слика не ми се свиѓаат тие светките, а моделот е преубав. Ако најдеш ваков купи си убаво ќе ти стои со сакото Кога би ја искомбинирала сукњава со балетанки и некоја едноставна блузичка (можеш и одозгора сако) баш би изгледала поопуштена комбинација.