Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Дефинитивно, најсимпатично ми изгледа со сл.3, евентуално сл.1, а сл.2 е преголема ташна, сигурно нема ни да ти одговара со алиштата (ако се свечени) :)

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Нема такви правила.
    Поважно е моделот на самата чевла, отколку материјлот, иако и тој понекогаш знае да биде пресуден.
    Ако ставиш сатенски чевли и чанта на таков фустан, ќе бидеш премногу светкава, од глава до пети.
    Можеш да одбереш лаковани, или некои без никаков сјај, а ташничка гледај барем бојата да ја погодиш.

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mожеби ке ми е глупаво прашањево и некој ке ми се смее :wasntme: но би сакала да знам на што можам да ги носам чевливе,можам да ги замислам со фармерка,со друго не ми идаат,и дека се бели онака невестински,со која боја би ги носела,и дали би ги носеле на туника,хулахопки или не :^)
    Aјде дајте ми некоја идеја :tmi:

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Можеш со сукња во било каква боја, но да биде тесна и со висок струк и кошула светло крем или бела, со накит во боја како врвот на чевлите. Со фармерки цевка, исто кожула во било каква боја и сако, ташна како чевлите светло крем. Ваков облик на чевли преубави ми стојат и со широки панталони, широки мисјам на оние кои одат право надоле по должината на ногата, а не се припиени, доле се благо ѕвонести и повторно кошула и сако. Со тесни фустани во било каква боја, на се одговараат.
    Со хеланки и туники мене не ми одат овие чевли, премногу се елегантни за такви комбинации.

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Јас пак ич не сум за тоа да се носи бело на туѓа свадба.Посебно не целосно бело. Нека сум којзнае колку заостаната, ама некако ми е некултурно кон невестата. :tmi: Инаку сите овие фустанчиња се симпатични но во друга боја.

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Штикливе се бомба! :clap:
    Јас би ги носела со панталони. И тоа било каков модел на панталони, и било која боја.
    Ако носиш фармерки, нека бидат светол џинс, а од горе можеш да облечеш крем или бел сакич. Може и со дезенирани, шарени панталони, па да ги смириш со некое едноставно џемперче.
    Експериментирај и со панталони во боја, крем, црвени, розеви, тегет и стави многу сребрен накит(ако добро гледам сребрен е врвот на штиклата)?!

Ако сакаш со фустанче, нека биде некој поедноставен модел со правилен крој. Црн фустан ќе заврши работа, или кремаст. Јас и тегет фустан би облекла со нив. :wasntme:
    Најбитен е моделот на фустан да го погодиш.
    Најсигурно ти е со панталони да комбинираш, ама зошто да не пробаш и со други работи.

Патем, со здравје да ги носиш!

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Muffin.Love

Muffin.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    I jas taka gi nosam kosulkite, osobeno sto imam edna od Rim sto si ja kupiv...crvena e so kremavi i teget kvadratcinja, ja nosam vo temen dzins so kremav kaish so ubava toka. :)

8. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Оваа боја панталони со што да ги носам освен со бело? :(

Eдит: Ова ептен темно испадна. :wasntme:

9. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сина.. :?:

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Девојки на свадба сум во сабота, кажете ми , со што да искомбинирам ? Купив ваква боја долг фустан ..

Прикачени фајлови:

11. kucence55

kucence55 Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    1
    Со вакви [​IMG]
    може ли да одговараат ли зелини или кремови панталони(панталоните се обични немаат никаква шара или такво нешто)

12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.771
    Тексас кошулката од последната комбинација, маслинесто, кафено, кремасто, нијансана која ја имаат тимберланд чизмите.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    465
    Фала ви на предлозите, утре планирам да прошетам низ град па ќе видам што избор имаме. поззз

14. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Девојки едно прашање дали сеуште се носат капутчиња, мислам за навечер за искачање (бидејќи времево не ми е некако топло...) :?: :?:

15. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Јас мислам дека веќе не се носат капути. А ако имаш кожено палто тоа мислам ќе е подобро :)

16. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    68
    Зависи од капутот колку е дебел и долг, и бојата, црн некако е ептен капут :) ама зашто да не, јас вчера носев :D

17. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    имам светли тесни скинети фармерки со што да ги комбинирам ? :)

18. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    16
    следната недела сум на свадба и нз што да носам . ако сакате да помогнете со некоја комбинација. иначе ми требаат две.една за преку ден пообична и за вечер нешто посвечено :)

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Со што ти душа сака, апсолутно со се можеш, од дневни опуштени комбинации до вечерни комбинации за диско - кафич.
    Во опуштена варијанта со патиче, стартки, интересна маичка со апликации, тесна или широка какви имаш, рамбовки во било каква боја, одозгора јакничка или дуксер. За вечерни излегувања ако се цевка одлично би изгледале со штикли и некое корсетче, одозгора можеш сако или јакничка. Има милион комбинации и со сите можни бои одговараат :)

На Rose96 и esperanca им се допаѓа ова.
  20. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    68
    фустанче кое убаво ке и прилега на твојата фигура,какво и да е :) јас лично мразам премногу нападни работи,би се одчучила за поедноставен дезен на фустан во комбинација со сако или поелегантна кошула со сукња.