Дефинитивно, најсимпатично ми изгледа со сл.3, евентуално сл.1, а сл.2 е преголема ташна, сигурно нема ни да ти одговара со алиштата (ако се свечени)
Нема такви правила. Поважно е моделот на самата чевла, отколку материјлот, иако и тој понекогаш знае да биде пресуден. Ако ставиш сатенски чевли и чанта на таков фустан, ќе бидеш премногу светкава, од глава до пети. Можеш да одбереш лаковани, или некои без никаков сјај, а ташничка гледај барем бојата да ја погодиш.
Mожеби ке ми е глупаво прашањево и некој ке ми се смее но би сакала да знам на што можам да ги носам чевливе,можам да ги замислам со фармерка,со друго не ми идаат,и дека се бели онака невестински,со која боја би ги носела,и дали би ги носеле на туника,хулахопки или не Aјде дајте ми некоја идеја
Можеш со сукња во било каква боја, но да биде тесна и со висок струк и кошула светло крем или бела, со накит во боја како врвот на чевлите. Со фармерки цевка, исто кожула во било каква боја и сако, ташна како чевлите светло крем. Ваков облик на чевли преубави ми стојат и со широки панталони, широки мисјам на оние кои одат право надоле по должината на ногата, а не се припиени, доле се благо ѕвонести и повторно кошула и сако. Со тесни фустани во било каква боја, на се одговараат. Со хеланки и туники мене не ми одат овие чевли, премногу се елегантни за такви комбинации.
Јас пак ич не сум за тоа да се носи бело на туѓа свадба.Посебно не целосно бело. Нека сум којзнае колку заостаната, ама некако ми е некултурно кон невестата. Инаку сите овие фустанчиња се симпатични но во друга боја.
Штикливе се бомба! Јас би ги носела со панталони. И тоа било каков модел на панталони, и било која боја. Ако носиш фармерки, нека бидат светол џинс, а од горе можеш да облечеш крем или бел сакич. Може и со дезенирани, шарени панталони, па да ги смириш со некое едноставно џемперче. Експериментирај и со панталони во боја, крем, црвени, розеви, тегет и стави многу сребрен накит(ако добро гледам сребрен е врвот на штиклата)?! Ако сакаш со фустанче, нека биде некој поедноставен модел со правилен крој. Црн фустан ќе заврши работа, или кремаст. Јас и тегет фустан би облекла со нив. Најбитен е моделот на фустан да го погодиш. Најсигурно ти е со панталони да комбинираш, ама зошто да не пробаш и со други работи. Патем, со здравје да ги носиш!
I jas taka gi nosam kosulkite, osobeno sto imam edna od Rim sto si ja kupiv...crvena e so kremavi i teget kvadratcinja, ja nosam vo temen dzins so kremav kaish so ubava toka.
Девојки на свадба сум во сабота, кажете ми , со што да искомбинирам ? Купив ваква боја долг фустан ..
Со вакви може ли да одговараат ли зелини или кремови панталони(панталоните се обични немаат никаква шара или такво нешто)
Тексас кошулката од последната комбинација, маслинесто, кафено, кремасто, нијансана која ја имаат тимберланд чизмите.
Девојки едно прашање дали сеуште се носат капутчиња, мислам за навечер за искачање (бидејќи времево не ми е некако топло...)
Зависи од капутот колку е дебел и долг, и бојата, црн некако е ептен капут ама зашто да не, јас вчера носев
следната недела сум на свадба и нз што да носам . ако сакате да помогнете со некоја комбинација. иначе ми требаат две.една за преку ден пообична и за вечер нешто посвечено
Со што ти душа сака, апсолутно со се можеш, од дневни опуштени комбинации до вечерни комбинации за диско - кафич. Во опуштена варијанта со патиче, стартки, интересна маичка со апликации, тесна или широка какви имаш, рамбовки во било каква боја, одозгора јакничка или дуксер. За вечерни излегувања ако се цевка одлично би изгледале со штикли и некое корсетче, одозгора можеш сако или јакничка. Има милион комбинации и со сите можни бои одговараат
фустанче кое убаво ке и прилега на твојата фигура,какво и да е јас лично мразам премногу нападни работи,би се одчучила за поедноставен дезен на фустан во комбинација со сако или поелегантна кошула со сукња.