Што мислите ова комбинација ќе одговара или .. А инаку за патиките мислам дека и стартки би било добро да носам
Девојки одговара ли црно фустанче со кремови салонки и кремова чантичка и каков накит да ставам побрзо ве молам за одговор
Кошулава ми е од униформата за на факултет, не ја носам и така ми стои во плакар Па си помислив дали би можело да ја комбинирам со нешто, да ја носам со дневни комбинации или срамота е Спојлер
^ не е срамота, со убава светла фармерка(синати пример), коњско опавче, сребрени обетки, бела ташна и штикла,со бели наочари пол погодок....според мене. А ракавите може да ги подвиткаш.
Јас кошулата си ја носам на факс на фармерки, со џемперче или сако (некогаш од униформата, некогаш црно). И си купив сиви панталони (наместо тие грдите од униформата)..
не е срамота баш е убава бојава можеш да ја носиш внатре во панталони цевка со сако или надвор со засукани ракави во 3/4,откопчана со засукани ракави и некоја интересна шарена памучна маичка одоздола
Јоу,ми треба совет вечерва сакам да облечам тесен тиркиз краток фустан но незнам со која боја на чевли (и чанта) со која боја би искомбинирале вие?
^^ Јас би со црни штикли и црно пликче и со некои тиркизни додатоци (обетки,ланче),зависи од формата на фустанот
Девојки, ај нид јор адвајс Со црвено сукњиче, што боја сако да искомбинирам? Штиклите или црвени, или пак со сакото иста боја би биле.
Еве како јас би искомбинирала, сите овие комбинации ми се преубави.Или најлесна варијанта која сигурно ја имаш дома е бела рамбовка и одозгора црно сако.
Како да ги искомбинирам овие фармерки? Исти се само што моите се црни. И на исто место си ги искинав.
Хелп девојкиии!!! Каков аксесоар да икскомбинирам со комбинацијава? Ќе носам потпетици и сако во „песок“ боја...