Хајди првата туника, со хеланки и доле или чизма или салонка, што ќе ти изгледа поубаво и одозгора капут
Првата туника со хеланки црни и високи чизми. Уште ако можеш косата подигни ја во кежуал пунџиџка и долги обетчиња..
А што немам црн/бел капут Маслинест имам, син и кафен само....имам црна бундичка кај братучетка ми Имам бела јакна/мантил (ама не ми е баш за искачање таа иако другаркиве ме убедуваат топ ми била ) , една бундичка вишна боја , кожна (еко) јакничка кратка, другово се ми е за преку ден... Гревче станав Мама има капути но во нив си изгледам смешно
Епа можеш ако носиш црно фустанче да ја облечеш бундата што ти е вишна боја или пак кој било капут (освен кафениот).
Зошто бе да не го носи кафениот? Ај не се правите смешни,ако е добро искомбинирано црно+кафено може да се прекрши тоа правило.Јас редовно го прекршувам па што?
Па и јас размислував за тоа, бундичкава е затворена боја не е дречава но сепак одскокнува. И кога би ја носела би ја искомбинирала со црното фустанче + хеланки+ салонки... Хаос, сите плакари надвор ќе ги извадам битно обувки имам за извоз
Heidi, облечи ја туниката со црни хеланки, стави го маслинестиот капут, и супер би било ако имаш таква боја чизмички, ако не стави повторно црни, стави накит комбинација од црно и/или маслинесто, чантичка и готова си !
Хајди а дали би можела вака: Првата туника + црни хулахопки+ црни чевли(чизми, или салонки) + маслинестиот капут ?? Мене сосема во ред ми е оваа комбинација, воопшто не те ограничува маслинестиот капут да знаеш, можеш и со црно, кафено, сиво да го носиш.
аааааааааа сега ми е јасно зашто оддалеку работ изгледа како нерамен мистеријата е решена ушре еднаш за креативноста
Знаете дека е ОКЕЈ? Значи ни во лудило не сум пробала да искомбинирам маслинесто со црно, сега пробувам и супер изгледа... Баш пријатно си се изненадив Фала девојки.....
Ајде сега лејдис ќе ве замолам да ми помогнете и мене Сакам вечерва да носам кремови панталончиња такви краткички(имам и со висок и со низок струк) е сега финтава е со што да ги искомбинирам, јас си мислев со црни дебели дезенирани хулахопки и црна блузичка, ама па не сакам да бидам на штикли(мртва уморна сум) имам рамни чизмички(најнови ) ама се кафенки. Е сега јас од време на време практикувам комбинавија на кафна и црна, ама во оој случај некако ме буни сето ова...ХЕЛП???? ЕНИ СЏЕШТН
Bajaderka се надевам дека кратките панталончиња се зимски,подебелки ,невкусно е со летни плус и кремави да се шеташ во јануари .Пробај искомнбинирај ги со некоја кошулка нагоре и со дезенирани хулопки.За кафено и црно искрено и јас знам да искомбинирам и ми стои ок. Ете некој сликчиња се надевам ќе добиеш инспирација да украдеш нешто.
Stam па види тоа што и го кажувавме на Кенди . Можеш така нешто отприлика Со некоја кошулка или маичка
Мислам дека покомотно ќе ти биде со некоја памучна маичка по слободно ке се чувствуваш од колку да го носиш со кошулка,иако и тоа би изгледало убаво...И како што мене ме советуваа во претходните страни рабовка,маичка на прерамки ....
Старфиш знам изработуваш накит а еве гледам сега и ташничка. Само за себе или и продаваш? Ако продаваш одма кажувај бизнис правиме јас сум заинтересирана
Со која друга боја освен црна и бела би можела да ги носам виолетовите фармерки ? Многу е зезнато, ништо не одговара со виолетово.